<
AGAIL Doubly Delicious Mixed Selection hyytelössä

AGAIL Doubly Delicious Mixed Selection hyytelössä

12 annospakkauksen lajitelma aikuisen kissan täysravintoa. LATZ As Good As It Looks Doubly Delicious on sarja herkullisia aterioita, jotka on valmistettu kahdesta erilaisesta mureasta palasta maukkaassa hyytelössä, ja se näyttää ja tuoksuu niin herkulliselta kuin ruoka jonka olisit
itse valmistanut.

Jokainen resepti sisältää tärkeitä Omega 6 rasvahappoja ja oikean yhdistelmän tasapainotettuja kivennäisiä ja vitamiineja, ja täyttää kissasi päivittäisen ravinnontarpeen

Tuotekuvaus

12 annospakkauksen lajitelma aikuisen kissan täysravintoa.

 

LATZ As Good As It Looks Doubly Delicious on sarja herkullisia aterioita, jotka on valmistettu kahdesta erilaisesta mureasta palasta maukkaassa hyytelössä, ja se näyttää ja tuoksuu niin herkulliselta kuin ruoka jonka olisit itse valmistanut.

Jokainen resepti sisältää tärkeitä Omega 6 rasvahappoja ja oikean yhdistelmän tasapainotettuja kivennäisiä ja vitamiineja, ja täyttää kissasi päivittäisen ravinnontarpeen.

 


      Tuotekuvaus

Ruokintaopas

Anna keskikokoiselle (4 kg) aikuiselle kissalle 3–4 pussia päivässä jaettuna vähintään kahdelle eri aterialle.


Aikuisen kissan annossuositukset perustuvat kohtalaisen aktiivisen, normaaleissa ympäristö-olosuhteissa elävän kissan tarpeisiin. Kissojen yksilölliset tarpeet vaihtelevat, ja ruokinta tulee mukauttaa sellaiseksi, että kissa pysyy hoikkana ja hyväkuntoisena.

Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä.


      Latz

Pakkauskoot

12x85g


      Latz


      Latz