90 % suosittelee Purina ONE®:ia


900 pohjoismaista kissanomistajaa sai Smartsonin kautta
marraskuussa 2019 mahdollisuuden osallistua 3 viikon
haasteeseemme ja tutustua siten ruokaamme.

Tulokset olivat upeita: 90% suosittelee Purina ONE®:ia.

Katso ja lue heidän arvostelut täältä.


"Cassun turkki on paljon paksumpi ja kiiltävämpi 3 viikon jälkeen. Myös aktiivisuutta on tullut lisää sekä Cassu haluaa paljon enemmän keskustella asioista. Joten todellakin suosittelen tätä ruokaa muillekin!"
Anniina Pesonen ja Cassu


"Kissa tykästyi nappuloihin heti ja söi niitä antaumuksella jopa niin, että jätti normaalisti syömänsä märkäruuan kokonaan syömättä. 11v kissamuori on ollut hyvässä kunnossa ja aktiivinen touhuaja koko testijakson aikana. Naput olisivat maistuneet myös perheen herkkusuu koiralle :)"
Marjut Soukka ja Kamu


"Linus ei ole suostunut syömään mitään muuta kuivaruokaa kuin nyt tätä Purina Onea. Varmasti ostamme jatkossa vain tuota. Suosittelin myös tyttärelleni, jolla on kaksi kissaa."
Anja Akkanen ja Linus


"Tuote on maistunut kissalle erittäin hyvin, kissani ei ole aikaisemmin tykännyt mistään kuivaruoasta näin paljon. Kissa on myös kokeilun aikana vaikuttanut erittäin aktiiviselta. Suosittelen kokeilemaan tuotetta! "
Karoliina Tainio ja Lola


"Suosittelen ehdottomasti! Mancha on syönyt niitä hyvällä ruokahalulla. Neljästä tarjotusta naksusta valitsi aina testinaksut eli jotain erityistä näissä on. Syö kohtuudella eli ovat myös ravitsevia. Välillä toki kaipaa vaihtelua, mutta bifensis kana on ykkönen. Olemme molemmat tyytyväisiä. Kiitos!"
Pia Jaatinen ja Mancha


"Olen ostanut kissalleni pitkään viljattomia kuivaruokia, koska kissan iho on oireillut. Ruoasta ei ole ollut apua, eikä se ole maistunut. Purina One on maistunut kissalle alusta lähtien. Nyt ei enää maistu märkäruoka, koska ensin syödään kaikki kuivaruoat. On siis huippuhyvää kissan mielestä!"
Virpi Yli-Villamo ja Manni


"Osku herra 10 vuotta, tykkäsi kovasti. Märkäruoka jäi vähemmälle. Herran turkki on pehmeämpi ja kiiltävämpi, kissa muutenkin pirteämpi. Tämän vuoksi suosittelen PurinaOne senoria 7+ ikäisille"
Sirpa Salminen ja Osku


"Purina One on maistunut kissalleni ja suurimpana positiivisena muutoksena kissassani olen huomannut turkin kunnon. Karva oikein loistaa ja on tuuheaa!"
Heidi Kilpiäinen ja Pörri


"Suosittelisin lämpimästi. Kissani matta, tuhkanharmaa turkki on saanut kiiltoa, ja kissa voi loistavasti. Edes märkäruokaa ei Rotta poika ole testijaksolla pyytänyt. Rotta rakastaa Purina ONE ruokaansa! Emme vaihda sitä enää mihinkään <3"
Krista Wahlroos ja Rottapoika


"Tikru on syönyt mielellään PurinaOne kissan kuivaruokaa ja turkki on tuntunut pehmeämmältä ja kiiltävältä. Suosittelen ehdottomasti PurinaOne-kisssanruokaa myös muille kissan omistajille ostettavaksi."
Mari Pokela ja Tikru


"Ehdoton ykkönen nykyään. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun avasin teiltä tulleen pakkauksen ja otin Purina One pussin esille. Viivi oli välittömästi puskemassa sitä ja osoitti sitten halukkuutensa maistaa sitä. Sama toistuu jokainen aamu ja ilta ja Viivi tietää, että on saamassa herkkuja."
Mika Saunalahti ja Viivi


"Kissani todella tykkäsi Purinasta. Jopa niin paljon että se kelpasi paremmin kuin märkäruoka, jota hän saa 2 kertaa päivässa. Voin hyvillä mielin suositella Purinaa, koska se sai kissani tyytyväiseksi ja elinvoimaisemman oloiseksi, turkin kiiltävämmäksi ja karvanlähtökin väheni!"
Jaana Salmela


"Purina One tuote maistui kissalle hyvin ja vaikutti erittäin laadukkaalta. Aion ostaa tätä ruokaa ja suositella myös muille. Kissan turkki näyttää kiiltävältä ja ruoka on antanut energiaa leikkeihin."
Cassandra Fagerlund


"Timantti on kolmen viikon Purina One-jakson aikana tullut kylläisemmäksi ja tyytyväisemmäksi. Turkki on paljon, paljon pörröisempi ja pehmeämpi. Turkki kiiltää ja on hyväkuntoinen. Kiitämme kokeilujaksosta ja jatkamme kokeilua jatkossa itsenäisesti. "
Riia Kärki ja Timantti


"Vähän jännitti alkuun tämä testi että miten käy nirson kissa vanhuksen kanssa. Mutta ihan turhaan - kissamme rakasti Purina One ruokaa. Kuivaruoka onkin kelvannut nyt paremmin kuin ikinä ennen. Turkki kiiltää ja karvanlähtökin on vähentynyt huomattavasti."
Sari Ilola


"Kissani piristyi tosi paljon. Turkki alkoi kiiltämään ja muutenkin näkee että kissa voi paremmin kuin ennen"
Mari-Liis Pella


"Purina One ruoka toimi meidän kissalla todella hyvin. Ruoka maistui kissalle hyvin, hän odotti joka päivä malttamattomana saavansa ruokaa. Kissa oli paljon leikkisämpi kuin aiemmin ja hänen turkkinsa voi selvästi paremmin. Ehdottomasti tämä ruoka jää meillä pysyvästi ruokavalioon!"
Marja-Riitta Kivi


"Hyvin on tuote Simballe maistunut, selvästi maukkaampi kuin yleensä käyttämämme kuivamuonat. Kissa on pirteä ja iloinen."
Veronica Laitinen ja Simba

test1
test2
test3