PURINA ONE Indoor-ravinto, Runsaasti Kalkkunaa

Sisäkissoilla on tapana pestä itseään paljon, mikä saattaa johtaa siihen, että vatsaan päätyy paljon irtokarvoja. Vähemmän aktiivinen elämäntyyli saattaa johtaa myös painonnousuun, joten on tärkeä löytää sisäkissalle sopiva kissanruoka.

Bifensis-bakteereita sisältävä Purina ONE Indoor -kissanruoka auttaa tukemaan sisäkissan ravitsemuksellisia tarpeita. Purinan eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä Purina ONE Indoor -kissanruoka sisältää kalkkunaa ja takaa kissallesi kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet joka aterialla sekä huomioi kissan alemman energiantarpeen ja vähentää karvapallojen muodostumista.

Yhdistelmän sisältämät kuidut poistavat todistetusti kaksi kertaa enemmän karvoja vatsasta vain 14 päivässä*. Sisäkissan ravinto sisältää myös runsaasti proteiineja, mikä edistää kissan pysymistä hoikkana ja hyväkuntoisena ja sen vähärasvainen koostumus auttaa ehkäisemään liiallista painonnousua. Sisäkissan ravinto sisältää sikuria, luonnollista raaka-ainetta, joka todistetusti vähentää hiekkalaatikon hajua Se auttaa myös edistämään suoliston mikroflooran tasapainoa ja ruoansulatusjärjestelmän terveyttä.

Kokeile Purina ONE Indoor Bifensis -kissanruokaa jo tänään ja autat tukemaan kissasi päivittäisiä ravitsemuksellisia tarpeita.

Lue lisää