PURINA ONE Adult Cat, sisältää Runsaasti Kanaa ja Täysjyvää

​Purinan asiantuntijat ovat luoneet runsaasti kanaa ja täysjyvää sisältävän kissan Premium-kuivaruoan vastaamaan kaikkiin yli 1-vuotiaiden kissojen ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Se sisältää Bifensistä, erityistä yhdistelmää, joka auttaa vastaamaan terveen kissan ravitsemustarpeisiin. Ravitsemuksellisesti tasapainoinen yhdistelmä auttaa ylläpitämään suun terveyttä, edistää virtsateiden terveyttä ja antaa kissalle kaiken, mitä se tarvitsee ravitsemukselliseen terveyteen.

Kanaa ja täysjyvää sisältävä Premium-kissanruoka vähentää hammaskiven muodostumista jopa 40 prosenttia ja auttaa näin edistämän suun terveyttä. Adult-kissanruoka sisältää tasapainoisia kivennäisaineita, jotka auttavat pitämään kissan virtsatiet terveinä. Ravitsemuksellisen kissanruoan korkealaatuiset raaka-aineet edistävät myös ravintoaineiden imeytymistä ja helpottavat näin ruoansulatusta ja maistuvat herkulliselta, joten kissa nauttii joka ateriasta.

Omega-6-rasvahapot ja sinkki auttavat tukemaan ihon ja turkin terveyttä ja D-vitamiini vahvistaa luita ja edistää niiden terveyttä. Aikuisen kissan ravinto sisältää kanaa ja kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet tasapainoisen ruokavalion osana. Jos haluat tarjota kissallesi tasapainoista täysravintoa, joka vastaa kaikkiin sen tarpeisiin, kannattaa kokeilla Purina ONE Adult -kissanruokaa jo tänään.

Lue lisää