PURINA ONE Kitten 1–12 kk, Sisältää runsaasti Kanaa ja Täysjyvää

Kissanpennut kasvavat ja kehittyvät erittäin nopeasti. Kova kasvuvaihe asettaa suuria vaatimuksia ravitsemukselle. PURINA ONE Junior on suunniteltu vastaamaan nimenomaan kissanpentujen (vieroituksesta 12 kk:n ikään) sekä tiineiden ja imettävien kissojen ravitsemustarpeisiin.

Purina ONE kissanpennun kuivaruoka vastaa kissanpennun tarpeisiin Bifensis-bakteerien ansiosta. Erityisesti kissanpennuille kehitetty kuivaruoka sisältää yhdistelmän tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat tukemaan kissaa sen elämän alkuvaiheissa. Bifensis-bakteereja sisältävä kissanpennun täysravinto sisältää myös DHA:ta, joka on funktionaalinen emon maidon ainesosa ja tärkeää pennun aivojen ja näön kehitykselle. Kissanpennun kuivaruoan sisältämä runsas proteiini ja tasapainoiset kivennäiset auttavat myös lihasten ja luuston terveessä kehityksessä. Kissanpennun täysravinto on erittäin hyvin sulavaa, koska se on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista.

Auta tukemaan kissanpennun elämän alkuvaiheita kissanpennun Purina ONE -kuivaruoalla. Herkullisen ravinnon valmistusaineita ovat kana ja täysjyvä, ja rapeat palat auttavat tukemaan suun terveyttä, kuten ienten ja hampaiden hyvinvointia. Tiedät varmasti tarjoavasi kissallesi herkullista ruokaa, mutta myös tärkeää huolenpitoa, jota ne tarvitsevat kasvaakseen terveeksi, aikuiseksi kissaksi. Kissan ravitsemuksesta huolehtiminen heti pentuvaiheesta lähtien auttaa kissaa pysymään terveenä tänään ja tulevaisuudessa.

​Lue lisää