PURINA ONE Urinary Care, Sisältää runsaasti Kanaa ja Vehnää

Kissan virtsatiet poistavat sen elimistöstä myrkkyjä, joten niillä on suuri merkitys kissan kokonaisvaltaiselle terveydelle. Purina ONE Urinary Care -kissanruoka sisältää Bifensis-bakteereja ja on erityisesti terveen aikuisen kissan tarpeisiin suunniteltua ravintoa.

Purina ONE Urinary Care -ravinnon koostumus on tarkkaan suunniteltu ja sisältää kalaöljyn omega-3-rasvahappoja, jotka suojaavat virtsatietulehduksilta, ja sen kivennäistasapaino auttaa virtsan pH-arvojen hallinnassa. Ravinnon sisältämät tasapainoiset kivennäisaineet auttavat myös hallitsemaan virtsan pH-arvoa ja tukevat kissasi luonnollista vastustuskykyä. Antioksidantit auttavat tukemaan munuaisten terveyttä, kun taas korkealaatuiset raaka-aineet edistävät ruoansulatuksen toimintaa ja takaavat herkullisen aterian, jota kissasi rakastaa. Omega-6-rasvahapot ja sinkki  tukevat ihon terveyttä ja kiiltävää turkkia, joten kissan näyttää yhtä hyvältä kuin sen olo on.

(Kissoilla voi olla erilaisia virtsaelinten ongelmia, erityisesti niiden ikääntyessä. Ongelmia saattavat aiheutua muun muassa munuaisten sairauksista, virtsakivistä ja virtsatietulehduksista, joiden vuoksi on käytävä eläinlääkärissä.) Jos kissallasi on virtsavaivoja, ota yhteys eläinlääkäriin, joka voi suositella oikeanlaista hoitoa.)

Lue lisää