Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Discover PURINA ONE MINI / SMALL
Purina ONE Dog
Prova Purina ONE Small Dog-serien för att se den synliga skillnaden i din lilla hunds välbefinnande.

Näkyviä terveysvaikutuksia PURINA ONE® Mini -valikoiman avulla

Ruoki koirallesi maukkaita aterioita, jotka on mukautettu sen ravitsemuksellisiin tarpeisiin. PURINA ONE® MINI < 10kg ravinnoissa on korkea ravitsemustaso, joka tukee pienen koirasi luonnollista vastustuskykyä. Ruokien pääraaka-aineena on lihaa tai kalaa, joka tarjoaa erinomaisen maun sekä ravitsemuksen.

Purina One Dog Mini
Dry Mini -valikoima : Anna pienelle koirallesi se, mitä se tarvitsee.
Pienellä koirallasi on erityiset ravitsemustarpeet. Siksi meillä on maukkaita reseptejä, jotka on mukautettu näihin tarpeisiin. Laadukkaat ainesosat ja proteiinit auttavat tasapainottamaan koirasi suolistomikrobiomia sekä tukemaan sen ruoansulatuskanavan terveyttä sekä vastustuskykyä, jotta koira pysyy terveenä
65-70 % kokonaisproteiinista on eläinproteiinia.
Tukijana
Purina ONE Dog

65-70 % kokonaisproteiinista on eläinproteiinia.

Pienellä koirallasi on erityiset ravitsemustarpeet. Siksi PURINA®-asiantuntijamme ovat kehittäneet PURINA ONE® MINI < 10kg: High Nutrition -ravinnon, joka on mukautettu koirasi tarpeisiin. Tutustu rapeiden nappuloiden ja pehmeiden palojen maukkaaseen sekoitukseen, joka on kehitetty erityisesti koirasi pienelle suulle. PURINA ONE® -tuotteissa on runsaasti korkealaatuista proteiinia, ja 65-70 % nappuloiden sisältämästä kokonaisproteiinista on eläinproteiinia.

Tutustu tuotteisiimme: