Kokeile Purina ONE 3-viikon haastetta!

Edistyksellinen ja tasapainoinen täysravintomme auttaa sinua huolehtimaan koirastasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koe näkyviä tuloksia, jotka ovat merkki terveestä ja iloisesta koirasta: Lisääntynyt ruokahalu, korkeampi energiataso ja elinvoima, kiiltävä turkki, terve iho ja kirkastuneet silmät.

Mahtava ruokahalu

Purina ONEn koostumus on innovatiivinen yhdistelmä pehmeämpiä suikaleita ja rapeita nappuloita, joita koirasi rakastaa!

3 viikon kokeilu alkaa, kun koirasi on siirtynyt kokonaan Purina ONEn käyttäjäksi. Muistathan tehdä muutokset koirasi ruokavalioon vähitellen, jotta sen ruoansulatus ehtii tottua uuteen ruokaan.

Päivä 1+

Elinvoimaa ja energiaa

Purina ONE -täysravinto sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia. Tuotteet vastaavat koirasi ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin ja antavat sille lisää energiaa ja elinvoimaa.

Viikko 1+

Terve ruoansulatus

Purina ONE -tuotteet ovat erittäin hyvin sulavia ja niiden koostumus edistää ravinteiden tehokasta imeytymistä – mikä näkyy pienempinä ja kiinteämpinä jätöksinä.

Viikko 2+

Kiiltävä turkki, pehmeä iho, kirkkaat silmät

Purina ONE -ravinnon sisältämien tärkeiden vitamiinien ja kivennäisten sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappojen ansiosta koirasi turkki kiiltää, iho tuntuu pehmeältä ja silmät ovat kirkkaat.

Viikko 3+

Terve ja onnellinen

Purina ONE -ravinnon ainutlaatuinen vitamiini- ja antioksidanttiyhdistelmä tukee koirasi luonnollista vastustuskykyä ja auttaa koiraa pysymään terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

3 viikon jälkeen

Rahat takaisin - takuu

Korkealaatuinen Purina ONE®-tuotesarja sisältää vain tarkkaan valikoituja raaka-aineita ja sen innovatiiviset reseptit on suunniteltu täyttämään koirasi ravintotarpeet sen kaikissa elämänvaiheissa. Toivomme, että sinä ja koirasi pidätte tuotteistamme ja nautitte kolmen viikon kokeilustamme! Jos kuitenkin jostain syystä et olisi tyytyväinen ostamaasi Purina ONE®-tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä.

Lähetä kuva ostokuitista sekä selitys, miksi et ole tuotteeseen tyytyväinen niin korvaamme sinulle tuotteen ostohinnan. Liitä mukaan myös tieto siitä, milloin ja mistä tuote on ostettu, tuotteen hinta sekä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja tilinumerosi IBAN-muodossa. Lähetä tiedot sekä liitteet sähköpostitse osoitteeseen kuluttajapalvelu@fi.nestle.com. Korvaus maksetaan tilillesi 2-3 viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet viestisi.

6. Rahat takaisin-takuun voi hyödyntää ainoastaan kerran/kotitalous. Suurin mahdollinen palautusmäärä on määrä, joka tarvitaan kolmen viikon kokeilun suorittamiseen, joka on koiran koosta riippuen 2-3 x 1,5 kg pakkausta tai 3 x 800 g pakkausta. Käsittelemme annetut henkilötiedot henkilötietosuojalain edellyttämällä tavalla. Tietoja käytetään ainoastaan kampanjaan liittyvien korvauspyyntöjen käsittelyyn.