logo
dentalife daily multi-pack

DENTALIFE® DAILY


Koirallasi on omat terveyteen liittyvät erityistarpeensa, ja hampaiden hyvä kunto edistää sen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Juuri siksi Purinan asiantuntijat kehittivät Purina® DentaLife®-purutikut koirille.


Innovatiivisten purutikkujen rakenne on ihanan pureskeltava ja huokoinen, muoto harjanteinen ja makuna herkullinen kana. Tikku puhdistaa myös vaikeasti saavutettavat hampaat. Päivittäin käytettynä sen on tieteellisesti todistettu vähentävän hammaskiven muodostumista, jolloin hampaat ja ikenet pysyvät terveinä.

Tuotevalikoima

tuotevalikoima
dentalife daily

DENTALIFE® DAILY
 Terveelliset raaka-aineet


Valmistettu maissista ja vehnästä. Ei lisättyä sokeria ja vain vähän rasvaa, joten Purina® DentaLife® -purutikkuja voi antaa koiralle hyvillä mielin.


 Ei lisättyjä keinotekoisia maku- tai väriaineita


Kananmakuinen Purina® DentaLife® on herkullinen purutikku, joka ei sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita.


  PURESKELTAVA, HUOKOINEN RAKENNE


Pureskeltavat, huokoiset Purina® DentaLife® -purutikut ovat uusinta uutta koirien suun terveyden ylläpitämisessä.

Ainesosat ja ravintokoostumus


Koostumus:

Viljoja (60 % puristettua maissijauhoa, 5 % vehnäjauhoa), glyserolia, kivennäisiä, hiivaa, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (1,1%*), öljyjä ja rasvoja. *vastaa kosteutettuna 4 %:a lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (4 % kanaa)


Ravitsemukselliset lisäaineet:

KY/kg: A-vitamiini: 8500, D3-vitamiini: 570, E-vitamiini: 60; mg/kg: Kalsiumjodaatti, anhydraatti: 2,2; Mangaanisulfaatti, monohydraatti: 12,5; Sinkkisulfaatti, monohydraatti: 280; Natriumseleniitti: 0,31 Antioksidantit

Ravintoaineet:

Kosteus: 14,5% Hehkutusjäännös: 4,5% Proteiini: 7,0% Raakakuitu: 0,7% Rasva: 2,5% Kalsium: 1,1%

1 Tikku päivässä Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä. Noudata ruokintaohjeita ja ulkoiluta koiraa päivittäin koirasi terveyden parhaaksi.