Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Olivier

Senior Packaging Specialist @Purina

Olivier
Kestävyys

Kestävyys

Takaisin osioon >

Pakkauksella on tärkeä rooli tuotteidemme laadun ja turvallisuuden varmistamisessa. Tavoitteenamme on jatkaa kehitystyötä ja yhteistyötä kumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että yhä suurempi osa pakkauksistamme on kierrätettäviä ja että käyttäjät myös kierrättävät ne. Teemme jatkuvaa kehitystyötä myös tuotteiden pakkausmateriaalien vähentämiseksi.

Pakkauksillamme on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että nelijalkaisille ystävillemme valmistamamme ruoat ovat ruokakuppeihin päätyessään tuoreita, turvallisia ja pilaantumattomia, jolloin ruokaa ei mene hukkaan.

Jokainen kuivaruoka-, märkäruoka- ja välipalapakkaus sisältää myös tärkeää ravintoarvoihin ja lakeihin liittyvää tietoa tuotteesta. Näiden tietojen ansiosta osaat annostella ja tarjoilla ruoan ja tiedät tuotteistamme enemmän.

Tavoitteenamme on käyttää pienin tarvittava määrä pakkausmateriaaleja niin painossa kuin tilavuudessa mitattuna. Lisäksi pyrimme siihen, että pakkaukset kierrätetään käytön jälkeen.

Vuonna 2016 käytimme 1 009 tonnia vähemmän pakkausmateriaaleja. Kierrätysprosenttia parantaaksemme olemme käynnistäneet kaikkialla Euroopassa projekteja, joissa tutkitaan uusiutuvista lähteistä valmistettavia materiaaleja ja edistetään uusiutuvan biomuovin kehitystyötä.

Esimerkiksi Ranskassa teemme yhteistyötä toimittajamme kanssa alumiinipussien kierrättämiseksi prosessissa, jossa muovi erotetaan alumiinista. Tällöin muovi voidaan käyttää muiden materiaalien raaka-aineena tai polttoaineena, ja alumiini voidaan käyttää uusiin pakkauksiin.
Uusia pakkauksia kehittäessämme käytämme myös erityistä työkalua, jonka avulla hahmotamme paremmin, millaisia vaikutuksia Purinan nykyisillä pakkauksilla on uusiin ratkaisuihin verrattuna. Näin pystymme tekemään parempia pakkauspäätöksiä.

Tavoitteenamme on jatkaa pakkaustemme analysointia ja optimointia, jotta voisimme vuoteen 2019 mennessä vähentää pakkausmateriaalien käyttöä vähintään 3 000 tonnilla.

Lue lisää Purinan lupauksesta parantaa pakkaustensa ympäristötehokkuutta täältä :