Your Pet, Our Passion.
Olivier

Senior Packaging Specialist @Purina

Olivier
Kestävyys

Kestävyys

Takaisin osioon >

Pakkausmateriaaleilla on merkitystä, sillä niiden ansiosta lemmikkiruoat toimitetaan kuluttajille turvallisesti ja laadun kärsimättä. Samalla hukkaan menevän ruoan määrä pienenee. Käytämme tuotteissamme erilaisia pakkausmateriaaleja ruoan tyypistä riippuen. Kuivaruokien kohdalla käytämme esimerkiksi paperilaatikkoja ja -pusseja sekä muovipusseja. Märkäruokien kohdalla käytämme muovi- ja alumiinipusseja ja -purkkeja. Herkkupalojemme pakkaukset ovat muovia. Me Purinalla pyrimme parantamaan lemmikkiruokapakkaustemme tehokkuutta: kehitämme uutta ja teemme yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa minimoidaksemme pakkaustemme vaikutukset planeettaamme ja sen luonnonvaroihin.

Olemme ryhtyneet lukuisiin toimenpiteisiin lemmikkiruokapakkaustemme ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

  • Pyrimme optimoimaan pakkauksemme niin, että käytämme niihin mahdollisimman vähän materiaalia, ruoan laadun siitä kuitenkaan kärsimättä. Me esimerkiksi minimoimme joiden lemmikkiruokapakkaustemme painon poistamalla niistä yhden muovikerroksen. Tämän toimenpiteen ansiosta säästimme yli 500 tonnia pakkausmateriaaleja. Lisäksi suunnittelimme Gourmet-sarjan pahvisen moniannospakkauksen uudelleen, minkä ansiosta vähensimme pakkausmateriaalien käyttöä lähes 250 tonnilla.
  • Tavoitteenamme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikki Purinan pakkaukset olisivat 100 % kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä. Nestlén maailmanlaajuinen lupaus koskee kaikkia Purina-tuotteita. Osa lemmikkiruoistamme on jo nyt täysin kierrätettävissä pakkauksissa, mutta tiedämme, ettei se riitä. Voit lukea täältä lisää pakkaustemme kierrätettävyydestä.
  • Teemme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa parantaaksemme kierrätysastetta. Teemme aktiivisesti töitä kierrätystekniikka- ja lajitteluyritysten kanssa löytääksemme mahdollisimman pian väliaikaisratkaisuja tärkeimmille pakkaustyypeille niiden kierrätyksen mahdollistamiseksi.