Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Olivier

Senior Packaging Specialist @Purina

Olivier
Kestävyys

Kestävyys

Takaisin osioon >

Valmistamme ja myymme märkäruokia erilaisissa pakkauksissa: pusseissa, tölkeissä, rasioissa ja purkeissa. Monen omistajan mielestä annospussi on kätevin pakkausmuoto, koska se pitää ruoan tuoreena ja on samaan aikaan kevyt ja helppokäyttöinen. Lemmikkien omistajien keskuudessa annospussit ovat kokonsa vuoksi erittäin suosittuja.

Tiedämme, että annospusseissa on yksi erittäin merkittävä heikkous: ne eivät ole kierrätettäviä. Tämä johtuu siitä, että ne on valmistettu yhdistelmästä erilaisia muoveja ja alumiinia, jotka on yhdistetty pakkaukseen kerroksittain.Tiimimme testaavat kuitenkin jatkuvasti uusia rakenteita ja tekniikoita, joilla pyritään varmistamaan pussipakkausten kierrätettävyys.
Meillä on Alankomaissa parhaillaan käynnissä pilottihanke, jossa testataan kierrätettävää ja joustavaa muovista märkäruokapakkausta, joka on ensimmäinen laatuaan. Toisin kuin nykyiset annospussit, uudet pussit on tehty kokonaan yhdestä muovilaadusta (polypropeeni, PP). Ne ovat edelleen tölkkejä kevyempiä ja silti kierrätettäviä sekä kestävät myös valmistuksen vaativan kuumennusvaiheen, jossa lämpötila saattaa nousta yli 120°C asteen, mutta takaavat myös tuotteen laadun.