Your Pet, Our Passion.
Edmée

Sustainability Program Manager

Edmée
Kestävyys

Kestävyys

Takaisin osioon >

Emoyhtiömme Nestlé on sitoutunut saavuttamaan nollapäästöt ennen vuotta 2050. Välitavoitteina on vähentää päätöjä -20% vuoteen 2025 mennessä ja -50% vuoteen 2030 mennessä. Purina on mukana edistämässä tätä tavoitetta.

Kasvihuonekaasupäästöjen vähentäminen on alkanut päästöjemme lähteen perusteellisella ymmärtämisellä ja toimitusketjun kokonaisvaltaisella tarkastelemisella maatilalta ruokakulhoon ja pakkausten hävittämiseen. Tämän pohjalta ja Purinan yhteiskuntalupauksien ohjaamina olemme aloittaneet toimintasuunnitelman laatimisen.

Olemme jo ottaneet muutaman suuren askeleen päästöjemme vähentämiseksi, nimittäin:

  • Toukokuusta 2020 lähtien kaikki Purina EMENA -tehtaat ovat ostaneet 100% uusiutuvaa sähköä
  • Olemme aloittaneet yhteistyön Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Ranskassa investoidaksemme perinteisen maatalouden siirtymiseen uusiutuviin maatalousmenetelmiin. Toisin sanoen investoimme maaperän kunnostamiseen hiilen talteenoton helpottamiseksi sekä monien muiden hyötyjen saavuttamiseksi.
  • Vuosien 2016 ja 2018 välillä olemme säästäneet 3542 tonnia pakkauksia ja olemme aloittaneet Alankomaissa kokeilun ensimmäisellä kierrätettävällä joustavalla muovipakkauksella märälle lemmikkiruoalle.

 

Tiedämme kuitenkin, että edessämme on vielä paljon haasteita sekä mahdollisuuksia. Siksi jatkamme kokeilua ja oppimista uusilla projekteilla, kuten lemmikkiruoan kehittämisellä vaihtoehtoisista proteiniinlähteistä ja etsimme myös aktiivisesti kumppanuuksia. Vuonna 2021 Purinan Unleashed -ohjelman yhdessä kolmesta kategoriasta etsimme nimenomaan Pet Tech -yrityksiä, joilla oli kestävän kehityksen liiketoimintamalleja tai -ratkaisuja.