Pakkaustemme kierrätysohjeet

Pakkaustemme kierrätysohjeet

Purina kehittää pakkauksiaan tarkasti. Tiedämme, että meillä on velvollisuus vähentää pakkaustemme ympäristövaikutuksia erityisesti painon, tilavuuden, raaka-aineiden ja kuljetusten suhteen.

Vuonna 2018 saavutimme tavoitteemme, sillä säästimme 3 359 tonnia pakkausmateriaalia sitoumuksemme kautta.

Purinan pakkauksilla on tärkeä tehtävä eläinruokien tuoreuden varmistamisessa. Pakkaukset sisältävät myös tärkeitä tuote- ja lakisääteisiä tietoja. Samanaikaisesti tiedostamme kuitenkin sen, että eläinystävät ovat huolissaan siitä, millaisia vaikutuksia tuotteillamme on ympäristöön. Lue lisää sitoumuksesta täältä.

Haluamme auttaa asiakkaitamme lajittelemaan tuotepakkauksemme oikein. Lajitteluohjeet löytyvät alta

plast
Suurin osa pakkausmateriaaleistamme on muovia. Lajittele nämä pakkaukset muovinkeräysastiaan.. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä Purina-pakkauksista, jotka kuuluvat muovinkeräykseen:
papp
Kartongiksi luokiteltavat pakkauksemme lajitellaan kartonginkeräysastiaan. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä Purina-pakkauksista, jotka kuuluvat kartonginkeräykseen:
metal
Metalliksi luokiteltavat pakkauksemme lajitellaan metallinkeräysastiaan. Alla olevissa kuvissa on esimerkkejä Purina-pakkauksista, jotka kuuluvat metallinkeräykseen:
hero