Kuusi vaihetta

Me voimme auttaa Pets at Work -ohjelman perustamisessa riippumatta siitä, kuinka muodollisen tai rennon käytännön haluat tai kuinka suuri työpaikkasi on. Tutustu tarvittaviin vaiheisiin!

Vaihe 1
step-1
Vaihe 2
step-2
Vaihe 3
step-3
Vaihe 4
step-4
Vaihe 5
step-5
Vaihe 6
step-6

PETS AT WORK -OHJELMAN HYÖDYT TYÖNANTAJALLE

Uskomme syvästi siihen, että lemmikit ja ihmiset ovat parempia yhdessä – tutkimukset tukevat uskomustamme. Haastattelimme vertailututkimuksen yhteydessä yli tuhatta yritystä. Tulokset paljastivat, että lemmikeistä voi olla yrityksille valtavasti hyötyä.

Tutkimuksemme osoitti, että tärkeimpiä yrityksille koituvia hyötyjä ovat:

employer benefits banner
friendly
Lemmikit auttavat luomaan ystävällisen ilmapiirin
privilege
Lemmikit koetaan etuoikeutena ja hyötynä
talent
Lemmikit auttavat houkuttelemaan uusia lahjakkuuksia

MIKSET KOKEILISI YHDEN PÄIVÄN AJAN?

Oma koirapäiväkokeilu on loistava tapa totuttaa ihmisiä ajatukseen siitä, että työpaikalla olisi koiria. Kun ihmiset ovat nähneet kokeilun käytännössä, sinun on helpompi saada heidät suostumaan johonkin suurempaan.

plan

Koirapäiväkokeilun suunnitelma

Kun olet päättänyt toteuttaa koirapäiväkokeilun, sinun tulee päättää päivä (perjantai on usein hyvä valinta), mainostaa asiaa ja muistuttaa ihmisiä vastuullisesta lemmikinomistajuudesta. Sinun tulee myös laatia selkeät säännöt, joita kaikkien tulee noudattaa.

try

Seuraavat vaiheet

Jos koirapäiväkokeilu on onnistunut ja suunnittelet oman Pets at Work -ohjelman käynnistämistä, muista, että voit ottaa yhteyttä meihin lisätietojen ja tuen saamiseksi.