Pennun ruokinta

Pennun ruokinta

Pennun ruokinta

Pennun ruokinta

Pennun ruokinta

Pennun ruokinta
07/31/2018

Pennun ruokinta

Koiranpennun ruokavalio on yksi tärkeimmistä tekijöistä sen pitkä aikavälin terveyden ja tyytyväisyyden kannalta. Kun valitset pennulle laadukkaan ravinnon ja varmistat, että sen ruokailutavat ovat terveelliset alusta alkaen, varmistat että pentu saa mahdollisimman hyvän alun elämälleen.

Ravinnon avulla kouluttaminen

Ravinnon avulla kouluttaminen


Ruoka-ajan voi nähdä myös mahdollisuutena pennun kouluttamiseen. Koira kannattaa opettaa odottamaan, kun ruokaa valmistellaan. Jos pentuja on useita, ne saattavat kilpailla ja kamppailla siitä, kuka pääsee syömään ensimmäisenä. Niiden opettaminen odottamaan vuoroaan saattaa auttaa vähentämään keskinäistä kilpailua.

On tärkeää, että ruokailu sujuu hallitusti jo pentuiästä. Pidä pintasi, äläkä anna pennulle ruokaa, jos se vinkuu. Se ei välttämättä tarkoita, että koiralla on nälkä: yritä kääntää koiran huomio muualle leikkimällä pennun kanssa ja laittamalla ruoka-astia pois näkyvistä ruoka-aikaan asti.

Tärkeintä on olla antamatta pennulle muuta ruokaa, varsinkaan tähteitä ruokapöydästä. Ihmisten ruoka ei sovi koiranpennuille!

Annoskoko


Kannattaa aina noudattaa pakkauksen ruokintaopasta mahdollisimman tarkkaan, ellei eläinlääkäri muuta suosittele. Muista, että suositeltu päiväannos tulee jakaa kolmelle aterialle.

Annoskoko

Märkä- vai kuivaruokaa?


Koiranpennuille suositellaan kuivaruokaa. Näin se oppii pureskelemaan ennen kuin nielee ruoan. Varmista, että pennulla on aina saatavilla vesiastia, josta se pääsee juomaan.


Millaista ravintoa koiranpennulle kannattaa antaa


Useimmat saatavilla olevat koiranpennun ravinnot sisältävät kaikki ravintoaineet, joita pentu tarvitsee tasapainoiseen ruokavalioon. Kun valitset koiranpennun ravintoa, tarkasta kuitenkin aina siinä käytetyt raaka-aineet. Varmista, että ravinnossa proteiineja ja että viljat ovat laadukkaita, kuten riisiä. Tarkasta myös ravinnon energiamäärät ja sen sisältämät kivennäisaineet.

PURINA® PRO PLAN® Puppy with OPTISTART® -kuivaravinto on tieteellisen kehitystyön tulosta ja sisältää kaikki ravintoaineet, joita koiranpentusi tarvitsee terveeseen kasvuun. Ruoka sisältää OPTISTART®-ravintoyhdistettä, jonka ternimaito (emon ensimaidosta saatava ravinne) auttaa vahvistamaan pennun luonnollista vastustuskykyä sen ensimmäisen elinvuoden ajan.

Lue lisää ravinnosta täältä.

Jaa tuote tuntemiesi henkilöiden kanssa

ShareEmailtwitterFB