PURINA® PRO PLAN® LIGHT Adult 1+ Years with OPTILIGHT Runsaasti Kalkkunaa

Kissan täysravinto, joka on tieteellisesti kehitetty erityisesti ylipainoisten ja painonnousulle alttiiden kissojen tarpeisiin.

PURINA® PRO PLAN® LIGHT Adult 1+ Years with OPTILIGHT on vähärasvainen täysravinto, joka sisältää yhdistelmän välttämättömiä ravintoaineita ja ravintokuitua. Se on suunniteltu tieteellisesti edistämään kissojen terveyttä pitkällä aikavälillä.

JÄLLEENMYYJÄT

Ravinto sisältää 40 % vähemmän rasvaa kuin tavallinen Adult-kissanruokamme, mikä auttaa rajoittamaan kissan päivittäin ravinnosta saamaa kalorimäärää. Proteiini sulaa tehokkaasti, yli 85-prosenttisesti, ja auttaa säilyttämään lihasmassaa myös painonpudotuksen ajan.

PURINA® PRO PLAN® LIGHT Adult 1+ Years with OPTILIGHT ravitsee myös ihoa ja turkkia, sillä se sisältää E-vitamiinia, sinkkiä ja kuparia sekä omega-3- ja -6-rasvahappoja.

Suunniteltu tukemaan munuaisten hyvinvointia.

Suunniteltu tukemaan munuaisten hyvinvointia.

Pehmeä ja kiiltävä turkki

Pehmeä ja kiiltävä turkki

Erittäin maistuva koostumus

Erittäin maistuva koostumus

Kuinka paljon lemmikkisi painaa?

Adult

Paino (kg) g/pv g/pv
  Painon pudotus Ylläpito
2-4 25-50 35-65
4-6 50-80 65-100
6-8 80-105 100-130

Ihannepainon ylläpitoon tarkoitettu ravintomäärä riippuu iästä, aktiivisuustasosta ja elinympäristöstä. Tarkkaile kissan painoa ja muuta annosmäärää sen perusteella. Kissojen painonpudotuksen tulee tapahtua vähitellen. Arvioi kissan paino ja fyysinen kunto muutaman viikon jälkeen. Vakavasti ylipainoinen kissa tulee viedä eläinlääkärille, jotta painonpudotus voidaan toteuttaa valvotusti.

Pidä aina tarjolla raikasta juomavettä. Huolehdi kissan terveydestä säännöllisillä eläinlääkärin tarkastuksilla.

Kalkkunaa (18%), riisiä, kuivattua siipikarjaproteiinia, vehnää, soijajauhoja, maissigluteiinijauhoa, vehnäproteiinijauhetta, kuivattua juurikaskuitua, maissia, kivennäisiä, kalaöljyä, eläinrasvaa, selluloosaa, uutetta, hiivoja, kuivattua kananmunaa.

Kosteus: 6%, 
Proteiini: 38%, 
Rasva: 9%, 
Hehkutusjäännös: 6.5%, 
Raakakuitu: 3.5%.

KY/kg 
Vit A: 33 000;  
Vit D3: 1000; 
Vit E: 670.

ARVOSTELUT

Jaa tuote tuntemiesi henkilöiden kanssa

ShareEmailtwitterFB