PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline NF Renal Function (Lohta)

Kissan märkäruoka, joka on tieteellisesti kehitetty kroonisesta munuaissairaudesta kärsiville täysikasvuisille kissoille.

Tämä märkäruoka sisältää rajatusti korkealaatuista proteiinia ja fosforia ja tukee kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavan kissan munuaisia.

JÄLLEENMYYJÄT

Krooninen munuaisten vajaatoiminta on yksi ikääntyvien kissojen yleisimmistä ja merkittävimmistä sairauksista. Sen kehittymisen todennäköisyys kasvaa nelin-viisinkertaiseksi, kun kissa on yli 10-vuotias, ja yli 15-vuotiaalla riski on yli 20-kertainen.

Tämä eläinlääketieteellinen ravinto on tarkoitettu munuaissairaudesta kärsiville kissoille, ja sitä tulisi aina käyttää eläinlääkärin valvonnassa. Se ei sovi kissoille, jotka tarvitsevat runsaasti proteiinia tai fosforia, kuten tiineille emoille tai kasvaville kissanpennuille.

Alhainen fosforitaso auttaa hillitsemään munuaissairauksien etenemistä.

Alhainen fosforitaso auttaa hillitsemään munuaissairauksien etenemistä.

Sisältää rajatusti laadukkaita proteiineja, jotka auttavat vähentämään lihasmassan vähenemistä ja myrkkyjen muodostumista.

Sisältää rajatusti laadukkaita proteiineja, jotka auttavat vähentämään lihasmassan vähenemistä ja myrkkyjen muodostumista.

Mahtava maku heikentyneestä ruokahalusta kärsiville munuaispotilaille.

Mahtava maku heikentyneestä ruokahalusta kärsiville munuaispotilaille.

Huomaathan, että kaikki PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS -tuotteen merkinnät viittaavat mainituista terveysongelmista kärsivien kissojen ravitsemukselliseen hoitoon, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä hoitoa. Veterinary Diets -ruokia tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Kuinka paljon lemmikkisi painaa?

Täysikasvuisen ylläpito

Paino (kg) Ainoastaan pussi
Pussia/pv
Yhdistelmä pussi-+ kuivaruoka
g/pv
2 1 1/4 1/2 15
4 2 1/4 1 35
6 3 1/2 2 40
       

Jos kissa kärsii munuaisten vajaatoiminnasta, on erityisen hyödyllistä siirtyä uuteen ruokavalioon vähitellen. Jos kissa sairastaa munuaisten vajaatoimintaa ja se on edelleen ruokahaluton tai kieltäytyy kokonaan syömästä, kissan tila tulisi arvioida ja sulkea pois pahoinvointi ja ureeminen gastriitti. Jos kissa on nirso, ruoan lämmittäminen huoneenlämpöiseksi saattaa saada sen maistumaan paremmin kissalle. Jos on syytä huolestua nesteen riittävästä saannista, suositellaan PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS NF St/Ox Renal Function™ -märkäruokaa. Kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville kissoille Feline NF St/Ox Renal Function -ravintoa voi syöttää koko niiden loppuelämän ajan.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, Öljyjä ja rasvoja, Kalaa ja kalaperäisiä tuotteita (lohta 5 %), Viljoja, Kasviproteiiniuutetta, Hiivaa, Kivennäisiä, Kasviperäisiä tuotteita, Sokeria.

Proteiinin lähteitä: porsasta (maksaa, munuaisia, henkitorvea, plasmajauhoa), gluteenia, kananpoikaa, hiivaa ja lohta.

Lisäaineet:

Ravitsemukselliset lisäaineet:

 

KY/kg: 
A-vit.: 1 710; 
D3-vit.: 239.

mg/kg:
(Fe: 16);
(I: 0.62);
(Cu: 1.5);
(Mn: 2.8);
(Zn: 30).
Makuaineita.
Antioksidantteja.

Ravintoaineet:

Kosteus: 77.5%,
Proteiini: 7.2%,
Rasva: 9.4%,
Hehkutusjäännös: 1.7%,
Raakakuitu: 0.4%,
Kalium: 0.18%,
Fosfori: 0.11%,
Natrium: 0.34%,
Kalium: 0.07%,
Natrium: 0.07%,
Tauriini: 900mg/kg,
EPA + DHA: 0,07%.

ARVOSTELUT

Jaa tuote tuntemiesi henkilöiden kanssa

ShareEmailtwitterFB