PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary (Kanaa)

Kissan märkäruoka, joka on tieteellisesti kehitetty kissan alempien virtsateiden sairauden (FLUT) hoitoon ravinnon avulla.

Tämä täysravinto auttaa liuottamaan struviittivirtsakiviä ja vähentää niiden uusiutumisen riskiä. Ruoka vähentää myös virtsateiden oksalaattikiteiden ja virtsakivien muodostumista. Kissan lisääntynyt juominen auttaa laimentamaan virtsaa ja ehkäisemään sairauden uusiutumista.

JÄLLEENMYYJÄT

ST/Ox -yhdistettä sisältävä ruokavalio auttaa ehkäisemään struviitti- ja oksalaattikiteiden ja kivien muodostumista. Ravinto auttaa kissan alempien virtsateiden sairauden (FLUTD) hoidossa. FLUTD on yksi yleisimpiä kissojen virtsateiden sairauksia.

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR ST/OX Urinary ei sovi tiineille emoille, kasvaville kissanpennuille eikä kroonisista munuaissairauksista kärsiville kissoille. Ravintoa tulisi aina käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Virtsateiden terveyttä suojaava ST/Ox vähentää myös virtsateiden struviitti- ja oksalaattikiteiden ja -virtsakivien muodostumista.

Virtsateiden terveyttä suojaava ST/Ox vähentää myös virtsateiden struviitti- ja oksalaattikiteiden ja -virtsakivien muodostumista.

Edistää struviittivirtsakivien liukenemista.

Edistää struviittivirtsakivien liukenemista.

Alhainen kaloripitoisuus auttaa pysymään ihannepainossa.

Alhainen kaloripitoisuus auttaa pysymään ihannepainossa.

Huomaathan, että kaikki PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS -tuotteen merkinnät viittaavat mainituista terveysongelmista kärsivien kissojen ravitsemukselliseen hoitoon, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä hoitoa. Veterinary Diets -ruokia tulee käyttää eläinlääkärin valvonnassa.

Kuinka paljon lemmikkisi painaa?

Täysikasvuisen ylläpito

Paino (kg) Pussia/pv
2 1 + 10
4 3 + 25
6 3 + 40

Suositeltu käyttöaika: Virtsakivien liukenemiseksi suositellaan aluksi 5–12 viikon ruokintajaksoa. Pitkäaikaisessa käytössä suositellaan aluksi korkeintaan puolen vuoden ruokintajaksoa. Kissan tilaa täytyy kuitenkin arvioida säännöllisesti perussairauden tarpeen mukaisesti.

Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta 4 % kanaa), Kalaa ja kalaperäisiä tuotteita, Kivennäisiä, Viljoja, Kasviperäisiä tuotteita, Sokerit.

Lisäaineet:

Ravitsemukselliset lisäaineet:

KY/kg:
Vit. A: 1000;
Vit D3: 140;
Vit. E: 250;

mg/kg:
(Fe: 9.5);
(I: 0.36);
(Cu: 0.9)
(Mn: 1.6);
(Zn: 17).

 

Ravintoaineet:

 

Kosteus: 80.7%,
Proteiini: 9.5%,
Rasva: 4.5%,
Hehkutusjäännös: 2.6%,
Raakakuitu: 0.60%,
Kalium: 0.16%,
Fosfori: 0.16%,
Natrium: 0.36%,
Magnesium: 0.02%,
Kalium: 0.15%,
Kloridin: 0.42%,
Rikki: 0.20%,
Tauriini: 1400mg/kg.

ARVOSTELUT

Jaa tuote tuntemiesi henkilöiden kanssa

ShareEmailtwitterFB