Optinutrition-ravintoa kissoille

TUTUSTU PURINA® PRO PLAN® -RAVINTOON, JOLLA ON MULLISTAVIA VAIKUTUKSIA

PURINA® PRO PLAN® -tuotesarjan kuiva- ja märkäruoat ovat asiantuntijoiden kehittämiä ja ne vastaavat kissojen muuttuviin tarpeisiin jokaisessa elämänvaiheessa kissanpennusta aina seniori-ikään. Jokainen tuotesarjan ravinto sisältää erityisesti kehitettyä ravinneyhdistettä, joka takaa tieteellisesti todistettuja terveyshyötyjä jokaiseen elämänvaiheeseen.

Optinutrition-ravintoa kissoille

OPTINUTRITION-tuotesarjan viisi terveysulottuvuutta

Original

ORIGINAL

PURINA® PRO PLAN® ORIGINAL

Kehitetty tieteellisesti tukemaan kissojen kokonaisvaltaista terveyttä kissanpennusta täysikasvuiseksi ja aina senioriksi asti.

Näytä tuotteet

Sterilised

STERILISED

PURINA® PRO PLAN® STERILISED

Räätälöity steriloitujen ja kastroitujen täysikasvuisten ja seniorikissojen tarpeisiin: tukee virtsateiden terveyttä ja auttaa kissaa pysymään ihannepainossa.

Näytä tuotteet

Delicate

DELICATE

PURINA® PRO PLAN® DELICATE

Kissanpennuille, täysikasvuisille ja seniorikissoille, jotka ovat herkkävatsaisia ja nirsoja. Sisältää probiootteja edistämään tervettä ruoansulatusta.

Näytä tuotteet

Light

LIGHT

PURINA® PRO PLAN® LIGHT

Ylipainoisille ja vähemmän aktiivisille täysikasvuisille kissoille tarkoitettua täysravintoa kuivaruoan muodossa. Sisältää runsaasti proteiinia, lisättyä kuitua ja vain vähän rasvaa, mikä auttaa normaalipainossa pysymistä.

Näytä tuotteet

Elegant

ELEGANT

PURINA® PRO PLAN® ELEGANT

Sopii pitkäkarvaisille tai herkkäihoisille kissoille. Sisältää patentoidun yhdistelmä, jonka on todistettu ylläpitävän ihon terveyttä ja turkin kauneutta


Näytä tuotteet