Veterinary Diets & Samankaltaiset tuotteet

TUTUSTU PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS ‑TUOTESARJAN TEHOKKAASEEN, KLIINISEEN RAVINTOON

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS -tuotesarja on suunniteltu auttamaan eläinlääkäreitä tarjoamaan ravitsemuksellista hoitoa tiettyihin kissojen oireisiin. Kliinisen ravitsemuksen ja niiden oheistuotteiden tuotesarja tarjoaa eläinlääkäreille mahdollisuuden vahvistaa kokonaisvaltaisen hoidon vaikutuksia kohdistettujen, tieteellisten ja todistetusti toimivien ravintokoostumusten avulla.

VETERINARY DIETS

Kahdeksan terveysulottuvuutta

convalescence

CN CONVALESCENCE

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE CN CONVALESCENCE™

Täysravinto, märkäruoka, joka on tieteellisesti kehitetty kaikenikäisten kissojen ravitsemukselliseksi tueksi loukkaantumisesta, aliravitsemuksesta tai sairaudesta toipumisen ajaksi.

Näytä tuotteet

DM Diabetes Management™

DM DIABETES MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE DM ST/OX DIABETES MANAGEMENT™

Kissan täysruoasta koostuva tuotesarja, joka on tieteellisesti kehitetty auttamaan täysikasvuisen diabeetikkokissan verensokeritason (glukoosi) hallinnassa. Ravinnon on kliinisesti todistettu vähentävän diabeetikkokissojen insuliinintarvetta.

Näytä tuotteet

EN Gastrointestinal™

EN GASTROINTESTINAL™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE EN ST/OX GASTROINTESTINAL™

Kattava kissanruokien tuotesarja on kehitetty erittäin hyvin sulavista raaka-aineista ja prebiooteista, jotka auttavat hallitsemaan suolisto-oireita ja tukevat kaikenikäisten kissojen vatsan terveyttä.

Näytä tuotteet

FortiFlora®

FORTIFLORA®

PURINA® PRO PLAN® FELINE FORTIFLORA®

PURINA® on kehittänyt ainutlaatuisen probiootin, joka edistää todistetusti suoliston terveyttä, mikroflooran tasapainoa ja vahvaa vastustuskykyä kaiken ikäisillä kissoilla.

Näytä tuotteet

HA Hypoallergenic™

HA HYPOALLERGENIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE HA ST/OX HYPOALLERGENIC™

Tieteellisesti kehitetty täysravinto auttaa ruoka-aineallergioiden ja -yliherkkyyksien diagnosoinnissa kaiken ikäisillä kissoilla.

Näytä tuotteet

NF Renal Function™

NF RENAL FUNCTION™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE NF ST/OX* RENAL FUNCTION™

Kissan täysravintoa sisältävä tuotesarja, joka sisältää rajatusti laadukasta proteiinia ja fosforia. Se on tieteellisesti kehitetty auttamaan täysikasvuisen kissan kroonisen munuaisen vajaatoiminnan hallinnassa ravinnon avulla.

Näytä tuotteet

OM OBESITY MANAGEMENT™

OM OBESITY MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE OM ST/OX OBESITY MANAGEMENT™

Tuotesarja sisältää täysravintoa olevia kuivaruokia, joiden on tieteellisesti todistettu edistävän painonpudotusta ja auttavan täysikasvuisten kissojen pysymistä ihannepainossa.

Näytä tuotteet

UR Urinary™

UR URINARY™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS FELINE UR ST/OX URINARY™

Kissanruokasarja auttaa liuottamaan virtsakiviä ja vähentää virtsateiden struviitti- ja oksalaattikiteiden ja -virtsakivien riskiä ja kivien muodostumista.

Näytä tuotteet


Näytetään yhteensä 14 Pro Plan -tuotetta