Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina One®

Asiantuntemuksemme

Purina ONE ‑kissanruokavalikoima on yhdistelmä johtavien ravitsemusasiantuntijoidemme kehittämiä innovaatioita lemmikkien hoitoon. Ne on valmistettu herkullisista, korkealaatuisista raaka-aineista ja ne tarjoavat edistynyttä ravintoa, joka auttaa tukemaan kissasi terveyttä nyt ja tulevaisuudessa. Kissasi saa herkullista ja ravitsemuksellisesti edistynyttä ravintoa riippumatta siitä, minkä kuivaruokavaihtoehdon valitset.

Tutustu räätälöityyn tuotevalikoimaan, joka vastaa kissasi tarpeisiin

Näkyvä terveys alkaa sisältä.
Erityinen kuivaruokavalikoima on kehitetty niin, että se vastaa kissasi tarpeisiin eri elämänvaiheissa ja sen elämäntyylistä riippumatta. Purina ONE Bifensis® on ainutlaatuinen ravinto, jonka sisältämien hyvien, funktionaalisten bakteerien on tieteellisesti todistettu vahvistavan kissasi luonnollista vastustuskykyä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Tutustu koko valikoimaan

Purina ONE ‑kissanruokavalikoima on yhdistelmä johtavien ravitsemusasiantuntijoidemme kehittämiä innovaatioita lemmikkien hoitoon. Ne on valmistettu herkullisista, korkealaatuisista raaka-aineista ja ne tarjoavat edistynyttä ravintoa, joka auttaa tukemaan kissasi terveyttä nyt ja tulevaisuudessa.

Kissanpennut kasvavat ja kehittyvät erittäin nopeasti. Siksi niiden ravitsemustarpeet ovat erittäin vaativat. PURINA ONE Junior on kehitetty erityisesti vastaamaan kissanpentujen (vierotusvaiheesta 12 kuukauden ikään asti) sekä tiineiden ja imettävien emojen tarpeisiin.

On tärkeää pitää huolta kissan terveydestä myös sen ikääntyeessä, erityisesti kissan luonnollinen vastustuskyky, munuaiset ja liikkuvuus huomioiden. Purina One Senior ‑kissanruoka sisältää kanaa ja täysviljaa sekä bifensistä. Siihen on lisätty vitamiineja ja kivennäisaineita, jota auttavat tukemaan ikääntyneen kissasi tärkeitä toimintoja.

Synliga resultat vecka efter vecka

Purina ONE logo

Explore our articles