Gourmet Banner

Miksi GOURMET®?

Gourmet® tekee kaikkensa ilahduttaakseen kissaasi ja tarjotakseen sille joka päivä vastustamattoman makuelämyksen.

GOURMET® Gold

Gourmet® Gold tarjoaa laajan valikoiman ruokia, jotka hemmottelevat hyvän ruoan asiantuntijoita joka päivä eri koostumuksilla ja mauilla. Laadukkaat ainesosat, jotka ovat huolellisesti valmistettuja hemmottelemaan kissojen hienostuneita makuaisteja.

GOURMET® Perle

Hyvän ruoan asiantuntijat voivat olla nirsoja, ja houkuttelevien reseptien löytäminen voi olla vaikeaa. Gourmet® Perle tarjoaa hienostuneita reseptejä, jotka on suunniteltu tyydyttämään kissasi vaativan maun joka päivä vastustamattomilla elämyksillä. Houkutukselle antautuminen on silkkaa nautintoa.

GOURMET® Mon Petit

Gourmet® Mon Petit on valikoima hienostuneita Gourmet®-reseptejä, joiden ansiosta kissasi voi nauttia useista erilaisista mauista juuri oikeassa annoskoossa: hienot liha- tai kalaleikkeet ja herkullinen kastike muodostavat erinomaisen aterian. Gourmet®intohimolla valmistamia GOURMET® Mon Petit -ruokia on saatavilla 50 g:n pusseissa, jolloin jokainen kissasi ateria voidaan tarjota heti tuoreeltaan. GOURMET® Mon Petit: erilaisia, maukkaita aterioita juuri sopivina annoksina.

GOURMET® Crystal Soups

Hieno liemi sisältää runsaasti luonnon parhaita raaka-aineita, kuten oikeita, tunnistettavia paloja kanaa tai mereneläviä – ainesosia, joita voi syödä hyvällä mielellä. Tarjoile alkuruokana, herkkupalana, välipalana tai yhdessä kuivaruoan kanssa.