PRO PLAN®

Miksi PURINA® PRO PLAN®?

PURINA® PRO PLAN® KISSOILLE

Ymmärrämme, että kissasi on tärkeä ja että sen ruokkiminen oikealla ruokavaliolla on tärkeä osa siitä huolehtimista. Kissan tarpeet vaihtelevat koko sen elämän ajan, joten PURINA® PRO PLAN® tarjoaa laajan valikoiman erinomaista ravintoa kissan jokaiseen elämänvaiheeseen aina pennuista aikuisiin ja senioreihin.

Miksi me olemme erilaisia?

Yksityiskohdat tekevät laadun.

Ainesosien laatu ja turvallisuus on PURINA® PRO PLANILLE® etusijalla. Tästä ei tingitä.

Tieteellisesti todistettuja hyötyjä

Jokainen ainesosa ja ravintoaineiden määrä on valittu niin, että niillä on koirille merkittäviä terveysvaikutuksia.

Määrätietoista ja uusinta tiedettä

Tieteelliset läpimurtomme on huomioitu kansainvälisessä tiedeyhteisössä, ja niiden tuloksia on julkaistu tunnetuissa vertaisarvioiduissa julkaisuissa.

Korkea ravintoainetaso

PURINAN oman teknologian ansiosta ruoat on valmistettu niin, että ne sisältävät suuren määrän ravintoaineita, ruoan mausta tai ravintoaineiden laadusta tinkimättä. PURINA® PRO PLAN® sisältää ainesosiemme parhaat puolet, jotka pitävät lemmikit terveinä pidempään.

HUOMAA PURINA® PRO PLAN®EROT

Me uskomme, että PURINA® PRO PLANIN® ravintoaineet vaikuttavat pitkäaikaiseen terveyteen. 350 eläinlääkäristä ja ravitsemusasiantuntijasta koostuva tiimimme on todistanut, että tietyt ainesosien yhdistelmät vaikuttavat kissojen pitkäkestoiseen terveyteen. Nämä aineosien yhdistelmät - kuten OPTIRENAL™ - tekevät PURINA® PRO PLANISTA® johtavan kissanruoan.

PURINA® PRO PLAN® – Erinomaista ravintoa pitkäaikaiseen terveyteen

PURINA® PRO PLAN® on erinomaista ravintoa kissallesi, koska jokaisen reseptin perustana on täysipainoinen ja tasapainoinen seos kaikkia hyvän terveyden tärkeimpiä ravintoaineita. PURINA® PRO PLAN® on tehty huolellisesti valituista, laadukkaista ja helposti sulavista ainesosista. Kaikki PURINA® PRO PLAN® -ruokavaliot on kehitetty äärimmäisen huolellisesti, jotka kissat saisivat tarvitsemansa ravintoaineet ja rakastamansa maun. PURINA® PRO PLAN® -ruokia on saatavana vain erikoistuneilta lemmikkituotekauppiailta ja eläinlääkäreiltä.