Koirat Tuotemerkkimme

Our Dog Brands

Pidetään lemmikit iloisina ja terveinä

PURINA® -tuotteet on valmistettu yli 125 vuoden kokemuksella. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että osa Suomen suosituimmista tuotemerkeistä on Purinan. Ymmärrämme, että vain harva asia on tärkeämpi kuin lemmikkisi terveys ja onnellisuus. Siksi PURINAN® asiantuntijat ovatkin kehittäneet ruokia, jotka sisältävät 100 prosenttia lemmikkisi tarvitsemista ravintoaineista. Näin lemmikkisi pysyy terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Alla on luettelo tuotemerkeistämme. Lisätietoja merkistä saat klikkaamalla logoa.

PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets on koirille ja kissoille suunniteltu erikoisruokasarja, joka auttaa eläinlääkäreitä hoitamaan lukuisia kissojen ja koirien sairauksia.

Pro Plan Veterinary Diet -valikoima

PURINA® VETERINARY DIETS®
One Medium/Maxi Dog | Keskikokoisille koirille
X

Purina ONE Dog

Pienellä koiralla on erityisiä tarpeita ravinnon suhteen. Siksi Purinan asiantuntijat kehittivät Purina ONE Small Dog <10kg -tuotesarjan pienille koirille. Tarkkaan suunniteltua, kehittynyttä ravintoa herkullisissa aterioissa, joiden rapeat palat ja pehmeät nappulat* on kehitetty erityisesti pientä suuta ajatellen. Voit tarjota pienelle koirallesi herkullista ravintoa, joka on suunniteltu sen ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Kokeile Purina ONE Small Dog <10 kg -tuotteita ja näet vaikutukset koirasi hyvinvoinnissa.

Purinan asiantuntijoiden kehittämä Purina ONE Medium/Maxi >10 kg on kehittynyttä ravintoa, joka on räätälöity erityisesti keskikokoisten ja suurten koirien tarpeisiin.

Purina One Dog
AdVENTuROS
X

AdVENTuROS™

PURINA® AdVENTuROS™ -herkkupalat on tarkoitettu koirille, joilla on luontaista seikkailunhalua. Herkkupalat ovat täynnä jännittäviä makuja, jotka vain odottavat pääsevänsä valloilleen!

AdVENTuROS
BEYOND®
X

BEYOND®

Beyond®-sarjan ruoissa yhdistyvät valikoidut luonnolliset raaka-aineet ja Purinan® asiantuntijuus. Lopputuloksena on valikoima sataprosenttisen täysipainoisia super premium-koiranruokia, joihin voit luottaa ja joista koirasi nauttii varmasti.

BEYOND®
FRISKIES
X

FRISKIES®

PURINAn eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämät täysipainoiset ja herkulliset PURINA® Friskies® ‑reseptit tarjoavat koirallesi kaikki ravinteet, joita se tarvitsee pysyäkseen terveenä. PURINA® Friskies® ‑tuotteissa on useita maistuvia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan koirasi iän, koon ja aktiivisuustason asettamia tarpeita.

Friskies koira
PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® sisältää laajan valikoiman edistyneitä, täysipainoisia ja tasapainoisia ruokia, jotka ravitsevat erinomaisesti. Niiden on tieteellisesti todistettu edistävän lemmikkien pitkää ja terveellistä elämää. Tiedettä hyödyntävä PURINA® PRO PLAN® auttaa omistajia tarjoamaan lemmikeilleen ihanteellista ravintoa. Meille ravitsemus on ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta

PRO PLAN®
DentaLife
X

DentaLife®

DentaLife® – päivittäistä hammashoitoa, joka puhdistaa jopa vaikeasti saavutettavat takahampaat

DentaLife