Koirat Tuotemerkkimme

Our Dog Brands

Pidetään lemmikit iloisina ja terveinä

PURINA® -tuotteet on valmistettu yli 125 vuoden kokemuksella. Olemme äärimmäisen ylpeitä siitä, että lemmikkiruokamme kuuluvat Ison-Britannian tunnetuimpien ja rakastetuimpien tuotemerkkien joukkoon. Ymmärrämme, että vain harva asia on tärkeämpi kuin lemmikkisi terveys ja onnellisuus. Siksi PURINAN® asiantuntijat ovatkin kehittäneet ruokia, jotka sisältävät 100 prosenttia lemmikkisi tarvitsemista ravintoaineista. Näin lemmikkisi pysyy terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Alla on luettelo tuotemerkeistämme. Lisätietoja merkistä saat klikkaamalla logoa.

PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets on koirille ja kissoille suunniteltu erikoisruokasarja, joka auttaa eläinlääkäreitä hoitamaan lukuisia kissojen ja koirien sairauksia.

Pro Plan Veterinary Diet -valikoima

PURINA® VETERINARY DIETS®
One Medium/Maxi Dog | Keskikokoisille koirille
X

Purina ONE Dog

Pienellä koiralla on erityisiä tarpeita ravinnon suhteen. Siksi Purinan asiantuntijat kehittivät Purina ONE Small Dog <10kg -tuotesarjan pienille koirille. Tarkkaan suunniteltua, kehittynyttä ravintoa herkullisissa aterioissa, joiden rapeat palat ja pehmeät nappulat* on kehitetty erityisesti pientä suuta ajatellen. Voit tarjota pienelle koirallesi herkullista ravintoa, joka on suunniteltu sen ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Kokeile Purina ONE Small Dog <10 kg -tuotteita ja näet vaikutukset koirasi hyvinvoinnissa.

Purinan asiantuntijoiden kehittämä Purina ONE Medium/Maxi >10 kg on kehittynyttä ravintoa, joka on räätälöity erityisesti keskikokoisten ja suurten koirien tarpeisiin.

Purina One Dog
AdVENTuROS
X

AdVENTuROS™

PURINA® AdVENTuROS™ -herkkupalat on tarkoitettu koirille, joilla on luontaista seikkailunhalua. Herkkupalat ovat täynnä jännittäviä makuja, jotka vain odottavat pääsevänsä valloilleen!

AdVENTuROS
BEYOND®
X

BEYOND®

Beyond®-sarjan ruoissa yhdistyvät valikoidut luonnolliset raaka-aineet ja Purinan® asiantuntijuus. Lopputuloksena on valikoima sataprosenttisen täysipainoisia super premium-koiranruokia, joihin voit luottaa ja joista koirasi nauttii varmasti.

BEYOND®
FRISKIES
X

FRISKIES®

PURINAn eläinlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämät täysipainoiset ja herkulliset PURINA® Friskies® ‑reseptit tarjoavat koirallesi kaikki ravinteet, joita se tarvitsee pysyäkseen terveenä. PURINA® Friskies® ‑tuotteissa on useita maistuvia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan koirasi iän, koon ja aktiivisuustason asettamia tarpeita.

Friskies koira
PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® sisältää laajan valikoiman edistyneitä, täysipainoisia ja tasapainoisia ruokia, jotka ravitsevat erinomaisesti. Niiden on tieteellisesti todistettu edistävän lemmikkien pitkää ja terveellistä elämää. Tiedettä hyödyntävä PURINA® PRO PLAN® auttaa omistajia tarjoamaan lemmikeilleen ihanteellista ravintoa. Meille ravitsemus on ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin perusta

PRO PLAN®
DentaLife
X

DentaLife®

DentaLife® – päivittäistä hammashoitoa, joka puhdistaa jopa vaikeasti saavutettavat takahampaat

DentaLife