Purina One Dog

Pienellä koiralla on erityisiä tarpeita ravinnolle. Siksi Purinan asiantuntijat kehittivät Purina ONE® Small Dog <10kg -tuotesarjan pienille koirille. Tarkkaan suunniteltua, kehittynyttä ravintoa herkullisissa aterioissa, joiden rapeat palat ja pehmeät nappulat* on kehitetty erityisesti pientä suuta ajatellen. Voit tarjota pienelle koirallesi herkullista ravintoa, joka on suunniteltu sen ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Kokeile Purina ONE Small Dog <10 kg -tuotteita ja näet vaikutukset koirasi hyvinvoinnissa.

Purina ONE Small Dog -ruokien sisältämä erityinen antioksidanttien ja korkealaatuisen proteiinin yhdistelmä edistää luonnollista vastustuskykyä Sarja sisältää pienten koirien tarpeisiin räätälöityjä kuiva- ja märkäruokia.

Purinan asiantuntijoiden kehittämä Purina ONE Medium/Maxi >10 kg on kehittynyttä ravintoa, joka on räätälöity erityisesti keskikokoisten ja suurten koirien tarpeisiin.

Ravinnon tärkein raaka-aine on Nauta, ja se sisältää mahtavan makuyhdistelmän mureita paloja ja rapeita nappuloita, jotka on kehitetty vastaamaan koirasi ravitsemuksellisiin tarpeisiin.

Kokeile Purina ONE Medium/Maxi > 10 kg -tuotteita ja näet vaikutukset koirasi hyvinvoinnissa.