PURINA ONE Adult Cat, Sisältää runsaasti Lohta ja Täysjyvää

Aikuisen kissan kuivaruoka, joka sisältää lohta ja täysjyvää ja on kehitetty erityisesti aikuisten (yli 1-vuotiaiden) kissojen ravitsemustarpeisiin. Tasapainoinen täysravinto auttaa kissaa pysymään terveenä kaikissa päivän puuhissa.

Bifensis-bakteereita sisältävä Purina ONE on kehitetty auttamaan kissaa pysymään terveenä ja nauttimaan elämästä koko ikänsä. Aikuisen kissan kuivaruoka sisältää lohta ja täysjyvää, ja se sopii erityisesti kissoille, jotka tarvitsevat terveyttä edistävää ja ylläpitävää ruokavaliota. Ravinnossa on kaikki, mitä kissa tarvitsee päivittäisen terveytensä ylläpitämiseen ja se maistuu mahtavalta joka aterialla.

Kissan hammasterveyden edistämiseksi lohta ja täysjyvää sisältävä Purina ONE Premium-kissanruoka ehkäisee todistetusti myös hammaskiven muodostumista jopa 40 prosentilla* ja sen tasapainoiset ravintoaineet ja kivennäiset auttavat kissan virtsateitä pysymään terveinä. Ravitsevan Purina One -kissanruoan korkealaatuiset raaka-aineet auttavat edistämään ravintoaineiden hyvää imeytymistä, ja sen kivennäisaineet ja D-vitamiini auttavat pitämään luuston vahvana ja terveenä. Lisätyt omega-6-rasvahapot ja sinkki edistävät ihon terveyttä ja turkin kiiltoa ja saavat kissan näyttämään yhtä terveeltä kuin niiden olo on.

Tue kissan päivittäisiä ravitsemustarpeita Purina ONE Adult -kissanruoalla, joka sisältää runsaasti lohta ja täysjyvää.

Lue lisää