Koiran tuominen kotiin | Pentu nurkkaus | PURINA® Friskies®

Koiran tuominen kotiin

Nauti koirasta perheenjäsenenä näiden PURINA® Friskiesin® tarjoamien vinkkien ja temppujen avulla.

Nauti koirasta perheenjäsenenä näiden PURINA® Friskiesin® tarjoamien vinkkien ja temppujen avulla.

Koirat ovat täynnä varauksetonta rakkautta, mikä tekee niistä lasten vankkumattomia kumppaneita. Ne auttavat myös lisäämään toimeliaisuutta ja vähentämään stressiä koko perheessä. Tiesitkö esimerkiksi, että lapsilla, joiden kotona on koira, on vähemmän sairauspoissaoloja koulusta? Tai että toivut nopeammin sairauksista ja infektioista, jos omistat koiran?

Tutustu seuraaviin sivuihin ja lue, miten koiran tuominen osaksi perhettä auttaa lapsiasi oppimaan, kasvamaan ja kehittymään.

Jos haluat, että oma seikkailusi koirien kanssa alkaa jo pentuiästä, seuraavassa on muutamia vinkkejä, joita kaikki, myös lapset, voivat noudattaa...

  • Pentusi tarvitsee lämpimän ja mukavan nukkumispaikan. Täytä pentusi uusi sänky peitteillä ja laita sen alle kuumavesipallo, jotta pentu voi tuntea olevansa turvassa nukkuessaan.
  • Valitse syöttökulho, jossa on raskas pohjaosa! Pennut kaatavat paljon herkemmin muovikulhon, joten on parasta valita kulho, jonka pohja on tukevampi, esimerkiksi keraaminen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu.
  • Kaikki pennut on vietävä eläinlääkärille ja rokotettava! Muista ottaa paljon herkkupaloja mukaan pentusi ensimmäiselle eläinlääkärikäynnille, sillä kokemus voi olla hämmentävä. Pentusi tarvitsee paljon rakkautta ja hyysäystä, jotta käynti sujuu hyvin!

Voit antaa pentusi totutella pannan ja hihnan tuntumaan jo kotona. Ota lapset mukaan pennun totuttamiseen kävelytysrutiiniinsa. Samalla lapset oppivat myös kiintymään uuteen koiraansa! Rokotusten jälkeen pentu voi tavata kävelylenkillä muitakin koiria!

Katso lisää tietoa pennuista PENTU NURKKAUKSESTA