Your Pet, Our Passion.
Kounawit

Petfood Raw Materials Specialist @Purina

Kounawit
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Nestlé Purina ei ole käyttänyt keinotekoisia väriaineita vuoden 2020 jälkeen. Keinotekoiset väriaineet ovat täysin turvallisia lemmikeille ja niitä säännellään tiukasti Euroopan unionissa. Kuluttajatrendit elintarvikkeissa kehittyvät ja samalla tavalla kuin ihmiset eivät halua keinotekoisia väriaineita omaan ruokaansa, he eivät myöskään halua niitä lemmikkiensä ruokaan. Olemme vastanneet tähän toiveeseen ja saavuttaneet tavoitteemme poistaa keinotekoiset väriaineet kaikista tuotteistamme vuoteen 2020 mennessä.

Ihmisten ruokien tavoin myös lemmikkiruoat noudattavat tiukkoja määräyksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkia käytettyjä lisäaineita, keinotekoiset väriaineet mukaan lukien, valvotaan ja säädellään tiukasti Euroopan unionin turvallisuuslainsäädännön mukaisesti. Tähän mennessä tutkimuksissa ei ole todettu väriaineiden käytöllä olevan minkäänlaisia negatiivisia vaikutuksia lemmikkien terveyteen.

Lemmikkiruokaa valitessaan useimmat omistajat haluavat houkuttelevan näköistä ruokaa. Lemmikkiruokien värit voivat kadota valmistusprosessin aikana, joten keinotekoisia väriaineita lisätään houkuttelevamman ja tasalaatuisemman ulkomuodon saavuttamiseksi. Kuitenkin, aivan kuten ihmiset eivät halua keinotekoisia väriaineita omaan ruokaansa, he eivät myöskään halua niitä lemmikkiensä ruokaan. Siksi sitouduimme muotoilemaan reseptimme uudelleen ja korvaamaan tuotteissamme keinotekoiset väriaineet ei-keinotekoisilla väriaineilla vuoteen 2020 mennessä.

Tutustu Purinan lupaukseen poistaa keinotekoiset väriaineet tuotteistamme täältä.