Your Pet, Our Passion.
Kounawit

Petfood Raw Materials Specialist @Purina

Kounawit
Ainesosat

Ainesosat

Takaisin osioon >

Kyllä käytämme. Lisäaineet auttavat säilyttämään lemmikkiruoan laadun valmistuspäivästä parasta ennen -päiväykseen saakka. Lisäaineet voivat olla myös vitamiineja, jotka auttavat luomaan täydellisen ja tasapainoisen ruoan lemmikeillesi.

Käytämme lisäaineita, koska niitä tarvitaan varmistamaan, että tuotteemme ovat täysipainoisia, tasapainoisia ja turvallisia lemmikeillemme.

Lisäaineet kattavat vitamiinit, säilöntäaineet, entsyymit, hivenaineet ja antioksidantit, joilla on tärkeitä tehtäviä, kuten mikroravinteiden imeytyminen tai säilyttäminen. Lisäaineet on jaettu kolmeen ryhmään:

  • Ravitsemukselliset lisäaineet: lisäaineet, jotka tukevat monia kehon elintoimintoja (esim. vitamiinit)
  • Teknologiset lisäaineet: lisäaineet, jotka auttavat ruoan, sen maun ja turvallisuuden säilyttämisessä (esim. antioksidantit)
  • Sensoriset lisäaineet: lisäaineet, jotka antavat ruoalle halutun maun, värin ja koostumuksen (esim. väriaineet)

Kaikkia tuotteissamme käytettäviä lisäaineita valvotaan ja säädellään tiukasti eurooppalaisella lainsäädännöllä – ja samoja lisäaineita löytyy myös ihmisten elintarvikkeista. Lisäaineiden turvallisuus on todistettu ja kun lisäaine läpäisee turvallisuustestin, sille annetaan koodi 10 vuoden ajaksi. Kymmenen vuoden jälkeen kunkin lisäaineen tulee läpäistä lupaprosessi uudelleen.

Purina-know-additives_FI