Your Pet, Our Passion.
Kay

Purinan lemmikinhoitotuotteiden innovaatiokeskuksen johtaja

Kay

Purinan innovaatiotiimi koostuu yli 500 tieteentekijästä eri puolilta maailmaa. Heidän joukossaan on niin eläinlääkäreitä, ravitsemusasiantuntijoita, eläinten käyttäytymisen asiantuntijoita, mikrobiologeja, ravitsemuksellisen biokemian asiantuntijoita, immunologeja, elintarviketieteilijöitä, makuasiantuntijoita kuin geeniasiantuntijoitakin. Tiimin tavoitteena on parantaa kissojen ja koirien elämää kaikkialla maailmassa.

Tämän verkoston asiantuntijuuden ansiosta Purina pystyy vastaamaan lemmikkien ja kuluttajien alati muuttuviin tarpeisiin. Tutkijamme tutkivat, löytävät ja kehittävät jatkuvasti uraauurtavia ratkaisuja, joiden pohjalta kehitetään innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat lemmikkieläinten terveyttä ja hyvinvointia, rikastuttavat lemmikkien elämää, ilahduttavat kuluttajia ja vahvistavat omistajien ja lemmikkien välistä sidettä.
Purinan innovaatiokeskuksissa tutkijat arvioivat uusia konsepteja koirien ja kissojen ruokintatutkimusten avulla. Tällaiset ravintotutkimukset keskittyvät esimerkiksi makuun, sulavuuteen ja jätteiden käsittelyyn. Markkinoille reseptit päätyvät sen perusteella, miten lemmikit niihin reagoivat ja pitävätkö ne niistä vai eivät. Selvitämme, mitä lemmikit syövät, mistä ruoista ne pitävät eniten, missä kunnossa eläimet ovat fyysisesti, kuinka innoissaan ne ovat jne. Lemmikkien antama palaute on äärimmäisen tärkeää tuotteiden houkuttelevuuden ja menestyksen kannalta.

Käytämme tutkimustyössämme ainoastaan lemmikeille sopivia menetelmiä, jotka noudattavat eläinlääketieteen laatuvaatimuksia. Emme käytä minkäänlaisia invasiivisia tekniikoita tai aiheuta minkäänlaista vahinkoa kissoillemme ja koirillemme. Laitoksistamme on tehty miellyttäviä paikkoja, joissa henkilökunta ja lemmikit ystävystyvät, työskentelevät ja leikkivät. Me uskomme, että jokainen laitoksissamme asuva lemmikki ansaitsee samanlaista huolenpitoa, jota tämä saisi rakastavalta omistajalta. Omat eläinlääkärimme tarjoavat kattavaa terveydenhuoltoa. Lisäksi jokaisella lemmikillämme on omat omistautuneet, koulutetut hoitajansa, jotka ovat joka päivä tekemisissä eläinten kanssa. Kullakin eläimellä on nimi, ja ne kaikki saavat yksilöllistä huomiota. Kaikki henkilökunnan jäsenet kohtelevat eläimiä kunnioittavasti ja hellästi. Sosialisaatio ja päivittäinen vuorovaikutus ovat osa rikastusohjelmaamme, joka sisältää koulutusta, ryhmäleikkejä ja aina vapaasti saatavilla olevia leluja. Kun eläin on valmis siirtymään eläkkeelle, Purinan lemmikinhoitokeskuksen adoptio-ohjelma etsii sille huolella valitun perheen, jossa se voi viettää vielä monia onnellisia vuosia.

Halumme keksiä uutta ei rajoitu vain ravintoon. Tuotannon, tekniikan ja prosessiteknologian asiantuntijoiden sekä makuasiantuntijoiden avulla kehitämme jatkuvasti uusia teknologioita ja tehokkaita prosesseja valmistaaksemme lemmikkiruokia, joiden ravintoarvot, maku, laatu ja turvallisuus ovat markkinoiden parhaita.

Vuosien tutkimustyön seurauksena meillä on yli 2 500 patenttia ja vireillä olevaa patenttihakemusta eri puolilla maailmaa.

Vuonna 2018 lanseerasimme Purina-instituutin, joka edustaa Purinan tutkimus- ja kehitystyöyhteisöä. Sen tavoitteena on nostaa ravitsemus lemmikkien terveyttä koskevan keskustelun etualalle. Purina-instituutti jakaa tutkimustyönsä tuloksia ja lemmikkien ravitsemukseen liittyviä tieteellisiä tutkimustuloksia, jotta eläinlääkäreiden ja muiden alan ammattilaisten olisi helpompi ottaa ravitsemusasiat puheeksi lemmikinomistajien kanssa. Instituutti myös pitää yhteyttä lemmikkien terveydenhoidon innovatiivisimpien tahojen kanssa, mikä kannustaa maailmanlaajuiseen yhteistyöhön ja helpottaa tietojen vaihtamista.

Etsimme aina uusia tapoja haastaa perinteisiä ajattelumalleja ja tuoda lemmikinhoitoon lisää innovointia. Suuntaamme katseemme tulevaisuuteen ja otamme oppia uusimmista trendeistä ja oivalluksista pohtiessamme seuraavaa askeltamme. Tämä edellyttää sitä, että seuraamme tieteen uusimpia kehitysaskelia, jotta osaisimme arvioida, miten ravinto voi vaikuttaaa terveyteen seuraavien 10–15 vuoden aikana.

Purinan innovaatioverkostolla on vankka kokemus ravitsemustieteestä sekä muita ainutlaatuisia ja poikkeuksellisia taitoja. Verkosto on olennainen osa Nestlén laajempaa tutkimus- ja kehitystyöverkostoa.

Miten keksitte ja kehitätte uusia lemmikinhoitotuotteita?