Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Huippuluokan ravitsemus

Huippuluokan ravitsemus

Purinan panostus tieteelliseen työhön lemmikkien ravinnosta ja sen merkittävä rooli eläinten terveydelle on kestänyt jo lähes vuosisadan ajan. Purinan läpimurrot ovat olleet mukana alan standardien uudelleenmäärittelyssä.

Hyödyntää tieteen voimaa

Aloitamme kuvittelemalla maailman, jossa lemmikit elävät mahdollisimman hyvää elämää pidempään ja jopa vaativimpia terveysongelmia voi hallita tehokkaasti ravitsemushoidolla.
Toimintamme perustuu tähän visioon ja tinkimättömään omistautumiseemme lemmikkien hoitoon. Sovellamme 100 vuoden tieteellistä asiantuntemusta eläinten ravitsemuksesta, fysiologiasta ja käyttäytymistieteestä tavoitteena tehdä uusia keksintöjä, venyttää rajoja ja luoda ravitsemusratkaisuja, joilla on merkitystä.

Filosofiamme vaikuttaa päätöksiin, joita teemme ja periaatteisiin, jotka viitoittavat tietämme joka päivä.

VITAL FUNCTIONS®
VITAL FUNCTIONS®
PRO PLAN® STERILISED VITAL FUNCTIONS® on patentoitu resepti, joka on erityisesti suunniteltu tukemaan elintärkeitä aisteja. Tieteellisesti kehitetty täysravinto steriloiduille aikuisille kissoille. Ruokavalio tarjoaa kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet päivittäiseen elinvoimaisuuteen ja pitkäaikaiseen terveyteen.
Everyday Nutrtion
Everyday Nutrtion
PURINA® PRO PLAN® Dog Medium Adult with OPTIBALANCE™ on kuivaruoka, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet pitkäaikaiseen terveyteen ja aktiiviseen elämäntyyliin.
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Feline Probiotic auttaa edistämään suolistoterveyttä ja mikroflooran tasapainoa, ja se on tehokas kissoille, joiden uloste on löysää johtuen stressistä, antibiooteista tai ruokavalion muutoksista.
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora
PRO PLAN FortiFlora Canine Probiotic ‑täydennysravinto on tarkoitettu koirille ja koiranpennuille, joiden luonnollinen vastustuskyky kaipaa tukea. Samalla se vähentää ruoansulatuselimistön häiriöitä ja ylläpitää tervettä mikroflooran tasapainoa. Se toimii myös vahvistamassa makua erityisen herkullisen arominsa ansiosta. Ripottele pussillinen koiran tavanomaisen ravinnon sekaan kerran päivässä.
Liveclear - Bring deg og katten din nærmere hverandre
Tukijana
Pro Plan

Liveclear

Uskomme, ettei mikää saa estää sinua nauttimasta kissasi seurasta, ei edes allergia. Siksi kehitimme Liveclearin. Pro Plan® LiveClear® on vallankumouksellinen kissanruoka, jonka on osoitettu vähentävän kissan turkissa ja ihossa esiintyviä allergeeneja keskimäärin 47% kolmannen viikon jälkeen ruokinnan aloittamisesta.

Purina Institute jakaa FoU-toimipisteiden maailmanlaajuisesta verkostossa toimivien yli 500 Purina-tutkijan ja -asiantuntijan tutkimustietoa. Purinan FoU-tiimi on kooltaan vertaansa vailla ja siihen kuuluu laaja erikoisalojen verkosto muun muassa ravitsemustieteilijöitä, eläinlääkäreitä, käyttäytymisasiantuntijoita, immunologeja, kemistejä, molekyylibiologeja, elintarviketutkijoita, maistuvuuden ammattilaisia ja genomiikan ja bioinformatiikan osaajia.