Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
OneMillionMeals

Yhdessä lahjoitamme miljoona ateriaa kodittomille eläimille

Rakkautemme ja sitoutumisemme koirien ja kissojen hyvinvointiin ulottuu tuotteitamme laajemmalle. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tukea ja tehdä yhteistyötä samat arvot jakavien suomalaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

 

Me Purina Nordicilla olemme asettaneet tavoitteeksi lahjoittaa vuosittain miljoona ateriaa sitä eniten tarvitseville lemmikeille. Vuonna 2022 lahjoitimme yhdessä kuluttajien, kauppojen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa yli 600 000 annosta ravitsevaa ja täyttävää ruokaa nälkäisiin vatsoihin. Tänä vuonna haluamme tehdä vielä enemmän, ja teemme sen yhdessä. Kiitos, että olet mukana matkallamme! 

 

 

Kiitos, että välitätte. Sinulla on merkitystä!

Yhdessä me haluamme auttaa niitä nelijalkaisia ystäviämme, jotka odottavat vielä pysyvää kotiaan.

Te jaoitte kilpailussamme ihana kuvia lemmikeistänne ja heidän ruokahetkistään. Jokaista jaettua kuvaa kohden lahjoitamme ravinteikkaan aterian kodittomille kissoille ja koirille eläinsuojissa ympäri maata. Suomen yhteistyökumppanimme SEY tarjoilee ateriat rakkaudella niitä tarvitseville.

Kiitos teille kaikille, jotka välitätte! Yhdessä me autamme niitä, jotka tarvitsevat sitä eniten.

Haluaisitko tehdä lahjoituksen yhteistyökumppanillemme, joka tekee joka päivä työtä kodittomien eläinten hyväksi Suomessa? SEY ottaa kiitollisena vastaan lahjoituksia, pieniä ja suuria!

Vaikutuksemme

Lupauksemme ovat syntyneet lemmikinomistajien, eläinlääkäreiden, alan mielipidejohtajien, kestävyysasiantuntijoiden ja lemmikkien hyvinvoinnista vastaavien henkilöiden avustamina. Ne ohjaavat liiketoimintaamme yrityksenä ja toimintaamme yksilöinä nyt ja tulevaisuudessa. Tutustu tarkemmin lemmikkeihin, yhteisöihin ja ympäristöön liittyviin lupauksiimme.

1
Innovaatioita lemmikkien ravitsemukseen ja ainesosien hankintaa uudistavien menetelmien avulla.
Me uskomme, että innovatiivinen ravinto parantaa lemmikkien terveyttä ja hyvinvointia. Samalla olemme sitoutuneet uudistamiseen ja tärkeimpien ainesosiemme hankintaan uudistavien menetelmien kautta.
2
Lemmikkiadoptioiden edistäminen yhteistyökumppaneiden avulla
Me Purinalla uskomme, että jokainen lemmikki ansaitsee rakastavan kodin. Siksi teemmekin yhteistyötä sellaisten organisaatioiden kanssa, jotka tukevat lemmikkien adoptointia eri puolilla Eurooppaa.
3
Vastuulliseen lemmikinomistukseen keskittyvien ohjelmien esiintuominen
Tämän lupauksen tarkoituksena on opettaa niin lemmikin omistavia lapsia kuin vanhempia ja tarjota oikeaa, asiantuntijatietoon perustuvaa tietoa ja neuvoja.
4
Ihmisten terveyden edistäminen lemmikin ja ihmisen välisen yhteyden avulla
Me uskomme, että lemmikin ja ihmisen välisen siteen voima voi parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ja rikastuttaa yhteiskuntaamme.
5
Työtä jätteettömän tulevaisuuden hyväksi
Pyrimme koko ajan parantamaan pakkaustemme kierrätettävyyttä ja ottamaan käyttöön uusia kiertotalouteen perustuvia ainesosaratkaisuja.
6
Maaperän ja merten ekosysteemien uudistumisen edistäminen
Pyrimme auttamaan maan ja merten uudistumisen tukemisessa.