Terveys ja ravinto

Terveys ja ravinto

Kuinka pidät kissasi tyytyväisenä ja terveenä

Oikean ruoan valitseminen kissallesi

Oikean ruoan valitseminen kissallesi

Kissan ruokkiminen ja tasapainon löytäminen

Kissojen ystävänä haluat, että pörröinen ystäväsi elää pitkän, terveen, onnellisen ja aktiivisen elämän. Yksi parhaista tavoista saavuttaa tämä tavoite on varmistaa, että kissasi ruokavalio sisältää viittä tärkeintä ravintoaineryhmää juuri oikeassa suhteessa: proteiinia, rasvaa & öljyjä, vitamiineja, kivennäisaineita ja hiilihydraatteja.
LUE LISÄÄ

Sisäkissan ruokinta

Sisäkissoilla ei ole samanlaisia liikuntamahdollisuuksia kuin ulkokissoilla, joten niiden pitäminen hoikkana voi olla vaikeampaa.
LUE LISÄÄ

Mitä kissat juovat?

Toisin kuin ihmisten, kissojen tulisi juoda vain yhtä nestettä – vettä. Toisin kuin yleensä uskotaan, maito ei ole kissoille hyväksi, joten maitotuotteita kannattaa vältellä. Miksi?
LUE LISÄÄ

Miksi Purina tarjoaa laajan valikoiman kissanruokia

Me välitämme kissoista yhtä paljon kuin sinäkin ja tiedämme, että haluat kissaystävällesi pelkästään parasta. Kun kehitämme kissanruokiamme, käytämme paljon aikaa kissaharrastajien kanssa keskusteluun. He muistuttavat meitä kerta toisensa jälkeen siitä, että jokainen lemmikki on oma yksilönsä.
LUE LISÄÄ

Kissojen välipalat ja herkkupalat

Kissanystävänä tiedät, kuinka houkuttelevaa olisi antaa pörröiselle ystävällesi herkkupaloja ja pieniä suupaloja pääaterioiden lisäksi.
LUE LISÄÄ

Nirson kissan ruokinta

Kissat ovat tunnetusti ylpeitä ja tarkkoja lemmikkejä, eikä se muutu miksikään, kun on kyse ravinnosta! Kuten meilläkin, kaikilla kissoilla on omat lempiruokansa ja -makunsa, joten nirsot kissat saattavat helpostikin nyrpistää nenäänsä ruoille, jotka eivät kutittele niiden makunystyröitä.
LUE LISÄÄ

Kissan ruokinta

Kun kissasi on täyttänyt vuoden, on aika ajatella säännöllistä ruokintarytmiä. Kun kissasi muuttuu leikkisästä pennusta täysikasvuiseksi aikuiseksi, on tärkeää varmistaa, että kissasi saa kaikki tarvittavat ravintoaineet pysyäkseen onnellisena ja terveenä.
LUE LISÄÄ

Kissan vesikupin valitseminen

Jos kissasi on nirso veden suhteen, voi olla aika hankkia uusi vesikuppi. Saatavilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Kun selvittelet asiaa hieman, löydät varmasti lemmikillesi parhaiten sopivan kulhon.
LUE LISÄÄ