Miksi Purina tarjoaa laajan valikoiman kissanruokia

Me välitämme kissoista yhtä paljon kuin sinäkin ja tiedämme, että haluat kissaystävällesi pelkästään parasta. Kun kehitämme kissanruokiamme, käytämme paljon aikaa kissaharrastajien kanssa keskusteluun. He muistuttavat meitä kerta toisensa jälkeen siitä, että jokainen lemmikki on oma yksilönsä.
Tämän takia meillä on laaja valikoima kissanruokia
Tämän takia meillä on laaja valikoima kissanruokia
Tämän takia meillä on laaja valikoima kissanruokia

Toiset kissat pitävät rapeasta koostumuksesta, kun taas toiset pitävät ylellisistä märkäruoista. Ehkä sinun kissasi pitää molemmista! Ehkä yksi kissoistasi rakastaa kanaa ja toinen suostuu syömään vain lohta. Tiedämme, että meidän täytyy tarjota makuja monenlaiseen lähtöön, joten olemme kehittäneet tuotevalikoiman, joka sopii kaikkien eläinten makunystyröille ja mieltymyksiin.

Mitä kissasi tarvitsee

Olet saattanut kysyä muilta kissanomistajilta, mikä olisi paras kissanruoka omalle lemmikillesi, mutta vastaus ei ole niin yksinkertainen. Kissat tarvitsevat juuri oikean määrän ravintoaineita pysyäkseen terveinä ja onnellisina jokaisessa elämänvaiheessaan.

Kissanpentujen täytyy kasvaa paljon lyhyessä ajassa – ne saavuttavat 75 % aikuispainostaan ensimmäisen puolen vuoden aikana! Kun valmistamme kissanpennuille tarkoitettuja ruokia, meidän täytyy löytää juuri oikea yhdistelmä ravintoaineita, jotta tämä kasvupyrähdys on mahdollinen. Näin pennuista kasvaa suuria ja vahvoja ilman, että ne kärsivät vatsavaivoista.

Kun pennuista kasvaa täysikasvuisia aikuisia, niiden tarpeet muuttuvat. Aikuiset kissat tarvitsevat ravinnostaan kaiken kaikkiaan 41:tä välttämätöntä ravintoainetta, joten huolehdimme siitä, että huolellisesti valmistetut tasapainoiset ruokamme sisältävät kaiken, mitä aikuiset kissat tarvitsevat.

Kun kissat lähestyvät seniori-ikää, niiden tarpeet muuttuvat jälleen. Siksi olemme kehittäneet tuotteita myös kypsemmille kissoille. Osalla nelijalkaisista ystävistämme on myös omat erityisruokavalionsa sairauksien tai allergioiden takia, joten olemme kehittäneet tuotteita myös niiden tarpeisiin.

Kasvavan kissanpennun infografiikkaa

Kuinka tarjota kissalle täysipainoinen ruokavalio

Latz – Yhtä hyvää kuin miltä näyttää

Toisin kuin ihmiset, kissat eivät voi tutkiskella ruokakaupan hyllyjä etsiäkseen sieltä kaikki ainekset, joita tarvitsevat tasapainoisen aterian valmistamiseen. Siksi onkin lemmikinomistajien vastuulla valita kissoilleen tasapainoista täysravintoa, joka sisältää kaikki kissan elämänvaiheen kannalta välttämättömät ravintoaineet.

Purinan kissojen täysravinnot sisältävät kaikki lemmikkisi tarvitsemat vitamiinit ja kivennäisaineet, joten sinun ei tarvitse murehtia lisäravinteiden lisäämisestä.

Me huolehdimme kissasi ravinnosta, joten voit olla varma siitä, että kissasi ravitsemustarpeisiin on vastattu. Voit keskittyä kissasi päivittäiseen elämään, kuten kissanmintun metsästämiseen ja huiskaleikkeihin!