Anna ikääntyvälle kissallesi ravintoa, joka sisältää sen tarvitsemat ravintoaineet

SENIORIKISSAN RAVITSEMUKSEN ERITYISTARPEET

Anna ikääntyvälle kissallesi ravintoa, joka sisältää sen tarvitsemat ravintoaineet

Onko kissasi yli 7-, mutta alle 11-vuotias? Ikääntyvän kissan elimistössä tapahtuvat luonnolliset muutokset saattavat vaikuttaa joihinkin tärkeisiin elintoimintoihin. Jos haluat hidastaa ikääntymiseen liittyviä muutoksia ja tukea kissan tärkeimpiä elintoimintoja, nyt on aika vaihtaa erityisesti ikääntyville kissoille suunniteltuun ravintoon. Lue yli 11-vuotiaan kissan ruokinnasta täältä

Tarkastellaan hetki ikääntymisen aikaansaamia luonnollisia muutoksia kissan käytöksessä, elimistössä ja aineenvaihdunnassa.

1. Ikääntyminen saattaa alentaa kissan aktiivisuustasoa -> Painonnousu -> Mahdolliset niveltulehdukset -> Kissan liikkuvuusongelmat. 

2. Ikääntyminen saattaa hidastaa aineenvaihduntaa -> Painonnousu, elintärkeiden toimintojen heikentyminen.

Eläinlääkäreidemme ja ravitsemusasiantuntijoidemme yhteistyössä kehittämä PURINA ONE SENIOR 7+ -ravinto auttaa suojaamaan ikääntyvän kissan elimistöä ja ylläpitämään sen lihasmassaa. Ainutlaatuinen ravinneyhdistelmä takaa, että kissa saa kaikki tarvitsemansa ravinteet ruoassa, jonka makua se rakastaa!

24 VITAMIINIA JA KIVENNÄISTÄ
Kehitetty tukemaan kissan elintärkeitä toimintoja

TERVEET MUNUAISET
E- ja C-vitamiinit tukevat kissan munuaisia

HYVÄ LIIKKUVUUS
Runsaasti proteiinia sisältävä ravintoa auttaa pitämään vartalon lihaksikkaana ja vähentää nivelten rasitusta.

Kaikki kissojen PURINA ONE -kuivaruokatuotteet sisältävät ainutlaatuista BIFENSIS-ravinneyhdistettä, joka on suunniteltu vahvistamaan kissan luontaista vastustuskykyä sisältäpäin. 

Mitäköhän kissasi tekee kaikella tästä hyvästä ravinnosta saamallaan lisäenergialla? Tutustu vinkkeihimme seniorikissan leikkihetkiin. 

Tärkeintä on, että kissa pysyy terveenä ja tyytyväisenä, riippumatta siitä, minkä ravinnon sille valitset. Huolehdi kissan ravinnosta ja voit iloita sekä sen näkyvästi hyvinvoivasta olemuksesta että tiedosta, että sillä on hyvä olla.

PURINA ONE. Näkyvää terveyttä tälle ja huomiselle päivälle.