Tervetuloa Purinan koirarodun valintatyökaluun

Tiedätkö jo, mikä koirarotu on sinun suosikkisi vai tarvitsetko hieman apua? Haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan nelijalkaisen ystävän.

dog
Paws

Sopivan rodun löytäminen

Me Purinalla uskomme, että ihmisten ja lemmikkien välinen side tekee yhteiskunnasta paremman paikan elää. Koiran omistaminen voi tarkoittaa onnellista ja palkitsevaa yhteiselämää. Oikeanlaisen lemmikin löytäminen on kuitenkin tärkeää teidän molempien vuoksi, ja se on sinun vastuullasi.

dog
Paws

Omaan elämäntapaasi sopiva lemmikki

Jokaisella koiralla on oma, yksilöllinen luonteensa, mutta niiden käytöstä ohjaavat myös synnynnäiset vietit ja käytösmallit. Pentu voi olla rotunsa puolesta haukkuherkkä, mutta se voi oppia hiljaisemmaksi. Tämä edellyttää sinun puoleltasi aikaa, kärsivällisyyttä ja runsaasti koulutusta, sillä hiljaa oleminen voi olla pennun luonnon vastaista. Valintatyökalun avulla voit löytää koirarodun, jonka luonteenpiirteet sopivat juuri sinun elämäntyyliisi. Kun sinä ja koirasi nautitte samoista asioista, olette molemmat onnellisia ja tyytyväisiä.

dog
Paws

Vähemmän kysymyksiä, enemmän tarkkuutta

Purina on tuonut yhteen asiantuntijat kaikilta lemmikkien ravinnon, terveyden ja käyttäytymisen osa-alueilta. Näin osaamme kysyä juuri oikeat kysymykset, jotta löydät itsellesi sopivan koiran.

dog
Paws

Risteytykset ja sekarotuiset

Kahden puhdasrotuisen koiran ulkomuodot ja luonteenpiirteet yhdistävä risteytys on myös vaihtoehto, vaikka tällöin onkin vaikeampaa tietää, kumpaa rotua koirasi ulkonäkö ja luonne lopulta muistuttavat enemmän. Eläinkodeissa ja pelastusjärjestöissä on paljon puhdas- ja sekarotuisia koiria, jotka etsivät rakastavaa kotia. Eläinkodin henkilökunta auttaa mielellään sinua löytämään koiran, joka vetoaa tunteisiisi ja vastaa toiveitasi.

dog
Paws

Enemmän vaihtoehtoja ja joustoa

Ymmärrämme, että jokaisella ihmisellä on erilainen suhde lemmikkiinsä. Siksi näytämme sekä parhaiten että huonoiten omia vastauksiasi vastaavat rodut. Toivottavasti työkalusta on apua tai saat siitä ideoita, jotka ohjaavat sinua oikeaan suuntaan.