Sisäkissan hoito – onnellinen kissa

KAIKKI SISÄKISSAN HOIDOSTA

Sisäkissan hoito – onnellinen kissa

Sisäkissa rakastaa turvallista ja rauhallista elämäänsä sisätiloissa. Sisäkissan elämäntavat saattavat kuitenkin heijastua sen terveyteen. Kissa hoitaa turkkiansa usein, joten sen ruoansulatusjärjestelmään saattaa kerääntyä karvoja. Se saattaa myös mieluummin makoilla rauhassa sohvalla kuin rasittaa itseään liikunnalla, joten sisäkissan painoon kannattaa myös kiinnittää huomiota. Mikäli ruokavalio ei ole kunnossa, kissalle saattaa aiheutua myös virtsatieongelmia. 

On hyvää tietää, että kissa voi pysyä terveenä myös rennolla elämäntyylillä.

Kuinka sisäkissa on erilainen?

Sisäkissat viettävät paljon aikaa hoitaen turkkiaan ja makoilevat ja nukkuvat enemmän.

1. Turkinhoito Kissa nielee paljon irtokarvoja –> Ruoansulatusjärjestelmään kerääntyy karvapalloja –> Karvapallot aiheuttavat ruoansulatusongelmia

2. Lepo: Kissan energiantarve alenee –> Alttiimpi painonnousulle

Kuinka asiantuntijoiden kehittämä ravinto voi auttaa sisäkissan hoidossa?

Eläinlääkärimme ja ravitsemusasiantuntijamme ovat kehittäneet PURINA ONE INDOOR ‑ravinnon, joka poistaa vatsasta kaksinkertaisen määrän karvoja ja vähentää hiekkalaatikon hajuja. Ainutlaatuinen ravinneyhdistelmä takaa, että kissa saa kaikki tarvitsemansa ravinteet ruoassa, jonka makua se rakastaa!

x 2 VÄHEMMÄN KARVOJA VATSASSA 14 PÄIVÄSSÄ*
Auttaa todistetusti poistamaan karvoja vatsasta sisältämiensä kuitujen ansiosta. *Purina research

VÄHEMMÄN HAJUHAITTOJA
Sisältää sikuria (2 %), luonnollista raaka-ainetta, joka todistetusti vähentää hiekkalaatikon hajua.

PAINONHALLINTA
Proteiinin suhde rasvaan suurempi (15 % enemmän kuin Adult-ravinnossa), mikä auttaa hallitsemaan painoa, kun noudatetaan ruokintaohjetta.

Kaikki kissojen PURINA ONE ‑kuivaruokatuotteet sisältävät ainutlaatuista BIFENSIS-ravinneyhdistettä, joka on suunniteltu vahvistamaan kissan luontaista vastustuskykyä sisältäpäin.

Tutustu tapoihin löytää täysikasvuiselle kissalle sopiva ravinto.

Tärkeintä on, että kissa pysyy terveenä ja tyytyväisenä, riippumatta siitä, minkä ravinnon sille valitset. Huolehdi kissan ravinnosta ja voit iloita sekä sen näkyvästi hyvinvoivasta olemuksesta että tiedosta, että sillä on hyvä olla.

PURINA ONE. Näkyvää terveyttä tälle ja huomiselle päivälle