Koiran Kanssa Matkustaminen | Koirani | PURINA® Friskies®

Koiran Kanssa Matkustaminen

Pienellä sunnittelulla ja valmistautumisella matkustaminen lemmikin kanssa voi olla mahtava kokemus sekä koiralle että muulle perheelle. Useimmat koirat ovat innokkaita matkustamaan, kunhan ne tietävät mitä odottaa. Perheen telttaretki tai ulkoilmaloma voi olla mahtava kokemus koirallesi.

Pienellä sunnittelulla ja valmistautumisella matkustaminen lemmikin kanssa voi olla mahtava kokemus sekä koiralle että muulle perheelle. Useimmat koirat ovat innokkaita matkustamaan, kunhan ne tietävät mitä odottaa. Perheen telttaretki tai ulkoilmaloma voi olla mahtava kokemus koirallesi.

Lemmikkipassit ja nykyaikaiset rokotukset tekevät ulkomaille matkustamisesta helpompaa kuin mitä se on ikinä ollut, joten nyt todellakin on syytä suunnitelma sellainen loma, josta lemmikkisikin voi nauttia.

Oikeilla valmisteluilla ja suunnittelulla voit nauttia koirasi seurasta mihin vain menet – loppujen lopuksi, loma ei olisi loma ilman sitä.

Koiran Kanssa Matkustaminen
Passports for Pets

1. Lemmikkipassi

Koiran ottaminen mukaan lomalle on loistava tapa luoda pitkään kestäviä muistoja joita voit vaalia tulevina vuosina. Euroopan Unionin sisällä matkustaminen uuden perheen jäsenesi kanssa on erittäin yksinkertaista kun lemmikkipassi on mukana. Lisätietoa asiasta näet tästä linkistä.

Eläinlääkärin myöntämä lemmikkipassi tarkoittaa, että minne tahansa päätät lähteä lomalle, lemmikkisi voi seurata mukana. Suurimmassa osassa EU:ta lemmikkisi voi matkustaa yhtä vapaasti kuin muukin perheesi, kunhan se on rokotettu raivotautia vastaan. Keskustele eläinlääkärisi kanssa tarkemmista yksityiskohdista.

Koirallasi täytyy olla mikrosiru tunnistamista varten. Kun koirasi rokotukset ovat ajan tasalla, eläinlääkärisi merkitsee rokotustiedot passiin jonka jälkeen olette valmiita lähtemään!

Plastic Bags

2. Koiran jätöspussi

Lomavarusteisiin tulee varata hyvä kasa muovisia pusseja. Siivoa koirasi jätökset sillä se on perheesi vastuulla ja ja sitä vaaditaan usein julkisissa puistoissa ja leirintäalueilla.

Toy and Cloth

3. Lelu ja huopa

Uudet paikat ja muutokset rutiineissa voivat häiritä koiraasi, joten pakkaa mukaan suosikkilelu tai huopa välttääksesi koirasi koti-ikävää. Muista myös näyttää koirallesi, ettei perheloma olisi loma ilman sitä.

Carry Bag

4. Kuljetushäkki

Miten tahansa matkustatkaan, autolla, junalla tai lentokoneella, sopivankokoinen kuljetuslaatikko on hyvä idea lemmikkisi kuljetukseen. Pyydä lapsiasi tutustuttamaan koira kuljetuslaatikkoon rauhallisesti ja hetken kerrallaan herkkujen ja lelujen avulla palkiten. Näin helpotat sen sopeutumista kun matka alkaa.

Wipes and Cleaner

5. Matka puhdistusliinat ja Puhdistussuihke

Säännölliset tauot ovat tärkeitä perheesi jokaiselle jäsenelle- myös koirallesi. Matkalla voi tapahtua kaikenlaista, joten on hyvä ottaa mukaan myös puhdistussuihketta ja liinoja mukana ennen kuin aloitatte matkanne.

Water Bowl

6. Vesikulho

Vesikulho on välttämätön minkälaiselle matkalle tahansa. Koirat menettävät runsaasti vettä läähättäessään ja siksi on tärkeää, että ne juovat säännöllisesti ollessaan liikkeellä. Jos lomakohteesi on kauempana kuin muutaman tunnin päässä, pidä huolta että koirallasi on vettä saatavilla kuljetuskopissaan.