Käyttäytyminen ja koulutus

Käyttäytyminen ja koulutus

Kuinka koiran käyttäytymistä voi ymmärtää ja siihen vaikuttaa

Koiran käyttäytymisen ymmärtäminen

Koiran käyttäytymisen ymmärtäminen

5 Vinkkiä Lemmikkisi Eroahdistuksen Lievittämiseen

Suuret muutokset rutiineissa, kuten töihin palaaminen pitkän kotonaolojakson ja yhdessäolemisen jälkeen voi aiheuttaa eroahdistusta koirissa ja kissoissa.
LUE LISÄÄ

Koiran ruumiinkielen ymmärtäminen

Kaikki koiran seurassa aikaa viettäneet tietävät, että ihmisten tavoin jokaisella koiralla on oma luonteensa, ja niillä on monia tunteita, aivan kuten ihmisillä ja muillakin nisäkkäillä.
LUE LISÄÄ

Koiran aggressiivinen käytös

Jokaisen koiran luonne on ainutlaatuinen ja kaikki koirat kokevat erilaisia tunnetiloja ilosta pelkoon. Koiran aggressiivisuuteen tulisi kuitenkin puuttua viipymättä.
LUE LISÄÄ

Mitä tehdä, jos koira katoaa

Jokaisen koiranomistajan pahin painajainen on, että yhtenä hetkenä koira on vieressä, ja seuraavana se on kadonnut. Jo koiran katoaminen itsessään stressaa ja huolestuttaa, mutta lisäksi siihen liittyy huoli siitä, että koira on peloissaan tai loukkaantunut.
LUE LISÄÄ

Kuinka hillitä koiran liiallista haukkuherkkyyttä

Koirat eivät ole ihmisen tavoin riippuvaisia suullisesta viestinnästä, mutta se muodostaa merkittävän osan niiden itseilmaisua ja tunteiden välittämistä muille koirille ja myös ihmisperheelle.
LUE LISÄÄ

Rakasta lemmikkiäsi

Purinalla uskomme, että #WeAreBetterWithPets (#LemmikinKanssaOlemmeParempia) Lue, kuinka voit osoittaa koiralle tai kissalle välittäväsi ja kuinka välillänne olevaa sidettä voi vahvistaa.
LUE LISÄÄ

Pelokkaan koiran auttaminen

Koirat ovat uteliaita ja iloisia, mutta ne saattavat toisinaan olla myös peloissaan: onhan jokainen koira luonteeltaan ainutlaatuinen. Jotkut koirat ovat luonnostaan pelokkaita ja jotkut pelokkaat koirat haukkuherkempiä kuin toiset.
LUE LISÄÄ

Miksi koira haukkuu?

Jotkut koirat haukkuvat enemmän ja toiset vähemmän, mutta kaikki haukkuvat. Oli koirasi sitten pikkuruinen chihuahua tai iso saksanpaimenkoira, olet luultavasti kuullut sen haukkuvan monissa tilanteissa.
LUE LISÄÄ

Juhlat, koirat ja ilotulitteet

Koira on hauskaa seuraa vuoden ympäri ja viettää omistajansa kanssa mielellään mahdollisimman paljon aikaa. Kaikki koirat eivät kuitenkaan pidä vieraista äänistä ja ihmisjoukoista, ja ilotulitteita ja kovia ääniä pelkäävät koirat tarvitsevat juhlien aikaan erityishuomiota.
LUE LISÄÄ

Koiran huomionhakuinen käytös

Koiran huomionhakuinen käytös on koiranpennuilla yleistä ja täysin normaalia. Ne kaipaavat emonsa varauksetonta huomiota, haluavat leikkiä muiden pentujen kanssa ja opettelevat yhä, mikä on oikein ja mikä väärin.
LUE LISÄÄ

Miksi koira syö ruohoa?

Ei kannata huolestua, vaikka koira söisi toistuvasti ruohoa. Se ei ole millään lailla epätavallista käytöstä, vaikka saattaakin vaikuttaa oudolta.
LUE LISÄÄ