KISSANPENNUN KOULUTUS

Kissanpennun kouluttaminen sisäsiistiksi eroaa koiranpennun kouluttamisesta. Kissanpennulle ei tarvitse opettaa, mikä hiekkalaatikko on, sillä kissanpennut tekevät tarpeensa hiekkaan luonnostaan. Muuta ei tarvitse tehdä kuin ostaa hiekka-astia ja pennulle mieluisaa hiekkaa ja näyttää, missä hiekka-astian paikka on kotona. Pentu käyttää sitä tyytyväisenä.
LUE LISÄÄ

SENIORIKISSAN LEIKKIHETKI

Leikkiminen on mainio liikuntamuoto, joka auttaa pitämään kissan hoikkana ja hyväkuntoisena ja sen lihakset ja nivelet saavat liikuntaa. Kissalla on hauskaa, ja se nauttii yhteisistä hetkistä kanssasi.
LUE LISÄÄ

KAIKKI SISÄKISSAN HOIDOSTA

Sisäkissa rakastaa turvallista ja rauhallista elämäänsä sisätiloissa. Sisäkissan elämäntavat saattavat kuitenkin heijastua sen terveyteen. Kissa hoitaa turkkiansa usein, joten sen ruoansulatusjärjestelmään saattaa kerääntyä karvoja. Se saattaa myös mieluummin makoilla rauhassa sohvalla kuin rasittaa itseään liikunnalla, joten sisäkissan painoon kannattaa myös kiinnittää huomiota. Mikäli ruokavalio ei ole kunnossa, kissalle saattaa aiheutua myös virtsatieongelmia.
LUE LISÄÄ

KAIKKI STERILOIDUN TAI KASTROIDUN KISSAN HOIDOSTA

Sterilointi saattaa pidentää kissan elinikää ja ehkäistä epätoivottua käytöstä, mutta se voi johtaa myös ylipainoon ja aiheuttaa virtsatieongelmia. Näiden muutosten ehkäisemiseksi ja kissan elämänlaadun takaamiseksi kannattaa harkita erityisesti steriloiduille kissoille kehitettyä ravintoa.
LUE LISÄÄ

KAIKKI KISSASI VIRTSATEIDEN TERVEYDESTÄ

Kissoilla on herkät virtsatiet. Tämä pätee kaiken ikäisiin kissoihin ja koskettaa aivan erityisesti ikääntyviä kissoja. Jos kissalla on erityisen herkät munuaiset ja virtsatiet, se hyötyy erikoisravinnosta, joka on suunniteltu virtsateiden suojaksi.
LUE LISÄÄ

MILLAISIA RAVITSEMUSTARPEITA TÄYSIKASVUISELLA KISSALLA ON?

Kissasi ravinnontarve vaihtelee läpi sen elämän. Kissa on täysikasvuinen noin vuoden iässä. Täysikasvuinen kissa hyötyy edistyksellisestä ravinnosta, joka tukee sen terveyttä ja hyvinvointia pitkällä aikavälillä. On aika vaihtaa penturavinto täyskasvuisen kissan ravintoon.
LUE LISÄÄ

MILLAISIA RAVITSEMUKSELLISIA TARPEITA KISSANPENNULLASI ON?

Kissanpennut ovat uteliaita ja täynnä energiaa, ja ne kasvavat ja kehittyvät erittäin nopeasti.
LUE LISÄÄ

SENIORIKISSAN RAVITSEMUKSEN ERITYISTARPEET

Onko kissasi yli 7-, mutta alle 11-vuotias? Ikääntyvän kissan elimistössä tapahtuvat luonnolliset muutokset saattavat vaikuttaa joihinkin tärkeisiin elintoimintoihin.
LUE LISÄÄ

KAIKKI KISSAN PAINOSTA

Kun autat kissaa pysymää normaalipainoisena, suojelet sitä kroonisilta sairauksilta kuten diabetekselta ja sydänvaivoilta ja autat sitä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.
LUE LISÄÄ