Tervetuloa Purinan kissarodun valintatyökaluun!

Tiedätkö jo, mikä kissarotu on sinun suosikkisi vai tarvitsetko hieman apua? Haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan nelijalkaisen ystävän.

cat
Paws

Sopivan rodun löytäminen

Me Purinalla uskomme, että ihmisten ja lemmikkien välinen side tekee yhteiskunnasta paremman paikan elää. Kissan omistaminen voi tarkoittaa onnellista ja palkitsevaa yhteiselämää. Oikeanlaisen lemmikin löytäminen on kuitenkin tärkeää teidän molempien vuoksi, ja se on sinun vastuullasi.

cat
Paws

Vähemmän kysymyksiä, enemmän tarkkuutta

Purina on tuonut yhteen asiantuntijat kaikilta lemmikkien ravinnon, terveyden ja käyttäytymisen osa-alueilta. Näin osaamme kysyä juuri oikeat kysymykset, joiden avulla löydät oikean kissan itsellesi.

cat
Paws

Rotukissat ja maatiaiset

Suurin osa kissoista on maatiaisia, yleensä useiden sukupolvien ajan vapaasti lisääntyneiden kissojen jälkeläisiä. Niiden perimää ei tunneta, joten niiden luonteenpiirteitä määrittää ensisijaisesti niiden saama hoito, ei luonto. Siksi kissarodun valintatyökalussamme keskitytään rotukissoihin.

cat
Paws

Enemmän vaihtoehtoja ja joustoa

Ymmärrämme, että jokaisella ihmisellä on erilainen suhde lemmikkiinsä. Siksi näytämme sekä parhaiten että huonoiten omia vastauksiasi vastaavat rodut. Toivottavasti työkalu osaa ohjata sinua oikeaan suuntaan.